Mathias Ross ilk kez anlattı! "G.Saray'ı duyduğumda..."

Galatasaray'da Mathias Ross, transfer süreciyle ilgili, "Aalborg'un Galatasaray'la anlaşma üzere olduğunu duyduğumda ağzım açık kaldı ve nefes nefeseydim." dedi.

Mathias Ross ilk kez anlattı! "G.Saray'ı duyduğumda..."
Mathias Ross ilk kez anlattı! "G.Saray'ı duyduğumda..."
GİRİŞ 25.09.2022 14:04 GÜNCELLEME 25.09.2022 14:04

Galatasaray'ın transfer döneminde Danimarka Ligi ekiplerinden Aalborg'dan kadrosuna kattığı Mathias Ross, Danimarka'da yayın yapan haber sitesi Bold'a açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takıma transfer sürecini anlatan Ross, "Galatasaray'la Aalborg'un anlaştığını ilk olarak antrenmandan önce öğrendim. Kulübün sportif direktörü Inge Andre Olsen, menajerim Bach Lund'un aradığını söyledi. Aalborg'un Galatasaray'la anlaşma üzere olduğunu ve hemen eşyalarımı toplamamı söylediler. Bunu duyduğumda ağzım açık kaldı ve nefes nefeseydim. Bir buçuk gün sonra İstanbul'a gittim ve imza attım. Nereden geldiğimi düşündüğünüzde kesinlikle çılgıncaydı. Birkaç gün yorgun ve halsizdim. Bir rüyanın ortasındaymış gibi hissederek etrafta dolaşıyordum." dedi.

Galatasaray'a imza attıktan sonra Nelsson ve Midtsjö'den destek aldığını söyleyen genç stoper, "İstanbul'da taşınmam kolay oldu. Victor Nelsson ve Fredrik Midtsjö çok yardımcı oldu." ifadelerini kullandı.

Ross ayrıca şunları söyledi, "Havaalanında beni karşılayan çok fazla insan vardı. Böylesine güçlü bir taraftar kültürünün olması harika. Sosyal medya üzerinden hiç bu kadar mesaj almamıştım. Taraftarların gösterdiği sevgi çok güzeldi."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.