Icardi ilk golünü attı! Galatasaray 2 golle güldü

Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor'u Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 yendi.

Icardi ilk golünü attı! Galatasaray 2 golle güldü
Icardi ilk golünü attı! Galatasaray 2 golle güldü
GİRİŞ 24.09.2022 21:03 GÜNCELLEME 24.09.2022 21:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekipleri Galatasaray ve İstanbulspor, lige verilen milli arada hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleye Galatasaray; Okan Kocuk, Boey, Metehan Baltacı, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Özgür Baran Aksaka, Midtsjo, Barış Alper Yılmaz, Mata, van Aanholt ve Icardi 11'i ile çıktı.

İstanbulspor ise; Jensen, Oğuzhan Berber, Okan Erdoğan, Adi Mehremic, Duhaney, Ebert, Abdullah Aydın, Ali Yaşar, Abazaj, Owusu ve Guri 11'i ile sahada yer aldı.



Galatasaray 12'nci dakikada Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. İstanbulspor bu gole 30'uncu dakikada Mehremic'in ayağından bulduğu golle cevap verdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.


İstanbulspor, ikinci yarıya 11 değişiklik yaparak çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise van Aanholt - Beknaz Almazbekov değişikliği ile takımını sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı ekip, 64'üncü dakikada penaltı kazandı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Beknaz Almazbekov, Kağan Bağış'ın müdahalesiyle yerde kalınca Galatasaray penaltı kazandı.

65'inci dakikada atışı kullanan Icardi, penenka vuruşuyla takımı 2-1 öne geçirdi.



Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk, takımının karşılaşmada 2-1 öne geçmesinin ardından Icardi, Boey, Mata, Dubois, Barış Alper Yılmaz ve Midtsjo'nün yerine Gomis, Ali Turap Bülbül, Oliveira ve Emre Taşdemir, Caner Doğan ve Berk Kızıldemir'i oyuna aldı.

Mücadelenin son anlarında da Metehan Baltaci, Abdülkerim Bardakcı ve Baran Aksaka'nın yerine Eren Paşahan, Arda Yavaş ve Halim Ayaz Yüksekoğlu'nu oyuna dahil etti.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray hazırlık maçında İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

Mata ve Icardi için ilklerin akşamı

Galatasaray'ın bu sezonki yeni transferi Juan Mata, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, İspanyol oyuncuya 11 kişilik kadroda görev verirken, sarı-kırmızılıların bir başka transferi Mauro Icardi de ilk kez 11'de sahaya çıktı. Icardi, 65. dakikada penaltıdan attığı golle Galatasaray forması altında ilk gol sevincini yaşadı.

Buruk'tan gençlere görev

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor maçında genç oyunculara görev verdi.

Buruk, Özgür Aksaka ve Metehan Baltacı'ya 11'de görev verirken, Beknaz Almazbekov ikinci yarının başında oyuna dahil oldu. Buruk ilerleyen dakikalarda ise Ali Turap Bülbül, Caner Doğan, Berk Kızıldemir, Halim Yükseloğlu, Eren Paşahan ve Arda Deniz Yavaş'a şans verdi.

Taraftar ilgi gösterdi

Galatasaraylı taraftarlar, İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında takımlarını yalnız bırakmadı.

Süper Lig maçlarında dolu tribünlere oynayan sarı-kırmızılılarda hazırlık maçını 20 bin 793 taraftar takip etti.



Galatasaray: 2 - İstanbulspor: 1

Stat: Nef

Hakemler: Mehmet Türkmen, Erkan Akbulut, Kemal Mavi

Galatasaray: Okan Kocuk, Boey (Dk. 77 Ali Turap Bülbül), Metehan Baltacı (Dk. 90 Halim Yükseloğlu), Abdülkerim Bardakcı (Dk. 90 Arda Deniz Yavaş), Dubois (Dk. 77 Emre Taşdemir), Özgür Baran Aksaka (Dk. 90 Eren Paşahan), Midtsjö (Dk. 86 Caner Doğan), Barış Alper Yılmaz (Dk. 86 Berk Kızıldemir), Mata (Dk. 77 Oliveira), Aanholt (Dk. 46 Almazbekov), Icardi (Dk. 77 Gomis)

İstanbulspor: Jensen (Dk. 46 Alp Arda), Okan Erdoğan (Dk. 46 Yusuf Özer), Ebert (Dk. 46 Kağan Bağış), Duhaney (Dk. 46 Duhan Aksu), Oğuzhan Berber (Dk. 46 Ologo), Mehremic (Dk. 46 Emir Gültekin), Dijlan Aydın (Dk. 46 Muammer Sarıkaya), Ali Yaşar (Dk. 46 Melih Kabasakal), Abazaj (Dk. 46 Cajic), Owusu (Dk. 46 Rroca), Guri (Dk. 46 İbrahim Yılmaz)

Gol: Dk. 12 Barış Alper Yılmaz, Dk. 65 Icardi (Penaltıdan) (Galatasaray), Dk. 30 Mehremic (İstanbulspor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Senatör 1 yıl önce Şikayet Et
    Penaltıdan gol atmış vay bee ne gol ama
    Cevapla
  • Galatasaraylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım bal yapmayan arı gibi gol atamıyorlar, çok güzel bir halı saha takımı olur, seyretmesi güzel. Şampiyonluk hayal...
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe ne maçmış
    Cevapla
  • Ccccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Kes lan fenerli
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    noldu civciv
    Cevapla