Galatasaray, Matias Vina'nın peşinde! Muslera ve Melo devrede

Patrick van Aanholt'tan memnun olmayan teknik direktör Okan Buruk, ocakta Roma'nın sol bek oyuncusu Matias Vina'yı istiyor.

Galatasaray, Matias Vina'nın peşinde! Muslera ve Melo devrede
Galatasaray, Matias Vina'nın peşinde! Muslera ve Melo devrede
GİRİŞ 24.09.2022 11:05 GÜNCELLEME 24.09.2022 11:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, sezon başında gerçekleştirdiği müthiş transfer atağını arada da sürdürecek. 'En zayıf halka' olarak görünen Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'un yerine, Roma'nın 24'lük yıldızı Matias Vina düşünülüyor.

24 yaşındaki futbolcuyla sezon başında da bir görüşme gerçekleştirilmiş ancak Roma ile pazarlıklar ilerlemeyince transferi rafa kalkmıştı.

Bu sürede Patrick van Aanholt ve Kazımcam Karataş'ın performans yükseltememeleri nedeniyle transferi yeniden gündeme geldi. Buruk, Ocak transfer dönemi açılır açılmaz Uruguaylı sol bekin kadroya katılmasını istedi.

Yönetim de ilk devrenin sonu yaklaşırken İtalyan temsilcisiyle yeniden pazarlık masasına oturacak. Roma 2016 yılına kadar bonservisi olan Vina için 5 milyon euro istiyor.

28 GOLE DİREKT ETKİ

Aslan'ın radarındaki Matias Vina kariyerinde Nacional, Palmeirasve Roma'da forma giydi. Genç sol bek 156 karşılaşmada rakip ağları 10 defa havalandırdı. 18 de asist yaptı. Toplam 28 defa sarı kartla cezalandırılırken, 1 kez kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

SOL KANATTA OLDUKÇA ETKİLİ

Galatasaray'ın gündemindeki Matias Vina'nın en büyük özelliği dinamizmi. Müthiş bir atlet olan 24 yaşındaki futbolcunun yüksek koşu kalitesi var. Driplingleri, çalımları, pasları ve ortaları üst düzeyde. Boyu da bir ortalama bir kanat oyuncusundan uzun olduğu için hava toplarında da etkili. İkili mücadelelerde de kolay pes etmeyen yıldırıcı bir yapısı var.

MUSLERA VE MELO ARACI

Matias Vina'nın Galatasaray ile adının yeniden anılmasıyla beraber iki önemli isim devreye girdi. Kaptan Fernando Muslera, Milli Takım'dan da arkadaşı olan Vina ile bilgilendirme görüşmesi yapacak. Aynı zamanda bir Galatasaray efsanesi olan Felipe Melo da Palmeiras da birlikte forma giydiği genç sol bek ile görüşecek. Kariyer tercihini Cimbom'dan yana yapması için olumlu deneyimlerini aktaracak.

Aslan, Vina'yı bonservisiyle alarak sol bek mevkiinde uzun süre rahat etmek istiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her gun baska sol bek
    Cevapla
  • Hanzala 1 yıl önce Şikayet Et
    GS her sene transfer yapıyor borçlanıyor transfer yapıyor borçlanıyor başarı varmı yok üç liraya al bir liraya sat dostlar alışverişte görsün Fenerbahçe Kadıköyde beşlik yaparda ayakları yere basar
    Cevapla
  • Karakoç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler buzdolabı çamaşır makinesi alıp satmaya Baba firmasını yönetmeye benzemiyor 3-4 senedir başarınız yeriniz konumunuz ve 3 yıldızsınız ortada Avrupa'daki durumunuzla son güne kadar meydanda sizin konuşmanız için önce bir selam durmanız lazım Avrupa fatihi'nin karşısında
    Cevapla
  • yyy 1 yıl önce Şikayet Et
    hanzala unutma bakalım kim 5 lik olucak o zaman görücem seni
    Cevapla
  • Ha mal fener 1 yıl önce Şikayet Et
    Hanzala ismini bir an hanzo olarak okudum, çok da yanılmamışım aslında, lan asıl transfer yapıp yapıp 10 senedir şampiyon olamayan sizsiniz! Başarı yok diyor bi de senin kıytırık takımın çakma beş yıldızla dolanırken şampiyonlukta 3 sene fark atıp geçen sene en kötü halinde bile senin şuan yırtındığın grup aşamasını namağlup geçti. Suç sizde değil bizde sizi futbol konuşturuyoruz!
    Cevapla
  • Ccccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin borcu daha çok ayrıca Fener kim gözünde büyütüyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle