Okan Buruk’un gözüne girdi! Milot Rashica'nın bonservisi alınacak

Galatasaray, Norwich'ten kiralık olarak gelen Milot Rashica'nın bonservisini almak için elini çabuk tutacak.

Okan Buruk’un gözüne girdi! Milot Rashica'nın bonservisi alınacak
Okan Buruk’un gözüne girdi! Milot Rashica'nın bonservisi alınacak
GİRİŞ 21.09.2022 09:40 GÜNCELLEME 21.09.2022 22:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transferin son gününde İngiliz ekibi Norwich'ten kiralık olarak alınan Milot Rashica, şu ana kadar Süper Lig 'de deplasmanda 3-2 kazanılan Kasımpaşa karşılaşmasının ikinci yarısında forma şansı buldu. Takıma tam olarak uyum sağlamak adına büyük bir gayret gösteren Rashica'nın idmanlarda gösterdiği performans, teknik direktör Okan Buruk'u son derece memnun etti.

Daha çok süre alacak

Buruk'un, Milli aranın ardından oynanacak maçlarda daha fazla süre vermeyi planladığı Kosovalı kanat oyuncusunun bonservisinin alınması için Cim Bom'un, hızlı davranmayı planladığı bilgisine ulaşıldı. 26 yaşındaki futbolcunun hem İstanbul'da yaşamak hem de Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğu öğrenilirken, devre arasında İngiliz ekibinin yöneticileriyle masaya oturulması bekleniyor.

KAYNAK: FANATİK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • BLUEBOY 1 yıl önce Şikayet Et
    Opsiyon varmı ki sözleşmesinde
    Cevapla
  • Süleyman ataş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 1 maç oynadı... Hele bi durun.. Ya
    Cevapla