Flaş sözler! "Mertens, Juventus'u reddettti"

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Belçikalı yıldız Dries Mertens'in menajeri Stijn Francis dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Flaş sözler! "Mertens, Juventus'u reddettti"
Flaş sözler! "Mertens, Juventus'u reddettti"
GİRİŞ 17.09.2022 10:17 GÜNCELLEME 17.09.2022 10:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Belçikalı yıldız Dries Mertens'in menajeri Stijn Francis, tecrübeli futbolcunun Sarı-Kırmızılı ekibe transferi öncesi yaşananlar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Belçika basınından DH les Sports'ta yer alan habere göre bir podcast'te konuşan Stijn Francis, yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferinin uzun bir süreç olduğunu belirterek, "Galatasaray'a transfer uzun bir süreçti. Birçok ilginç teklif geldi ama kafasında Napoli'de kalmak vardı. Ancak Napoli'deki hikayenin sona erdiğini çok geç anladık, takımda kalabileceğimizi düşünüyorduk." dedi.

Juventus'tan gelen teklif

Juventus'tan teklif aldıklarını da itiraf eden Francis, "Herkes sorunun para olduğunu düşünüyor ama aslında değildi, çok bir şey istemedik. Juventus'tan gelen teklifle (yıllık 5 milyon Euro) karşılaştırıldığında Napoli'den istediğimiz miktar çok azdı. Dries için Juve ile gerçekleştirdiğimiz görüşme oldukça ilginçti. Ama kalbinin sesini dinledi ve transferi kabul etmedi. Diğer planlarından biri ise Bali United'da bir yıl oynamaktı. Belki B planı değil D planıydı ama Endonezya şampiyonu Bali United ile görüşmeler vardı." sözlerini dile getirdi.

1+1 yıllık imza

Galatasaray, 35 yaşındaki Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamış ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mertens'e net 2.900.000 Euro sezonluk ücret ile 1.100.000 Euro net imza ücreti ödeneceği belirtilmişti. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Olcan 1 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki adam sadece süper lig kadar koşar İtalyada top toplayıcı olur
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    mertens, dubois seferovic bunlar bos transferler vizyonsuz artik orta saha torreira oliveira kerem yunus yusuf, icardide kendini gösterse bile seneye zaten geri parisde
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam ben de reddederim. Juventus gs nin verdiği parayı vermez
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke gideydi
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşam canlı maç seyrettim ve kendini çok çabuk yere atıyor ve nedense hakemlerde yiyor, çok faullü oynuyor ve çalınan faullere hep ısrarla itiraz ediyor, GS dan çıkan topların hepsini rakip takımdan çıktı diye feryat ediyor ve bunları bir Türk Futbolcumuz yapsa Allah korusun....
    Cevapla
  • OMUTA 1 yıl önce Şikayet Et
    Dries'in formunda düşüş başlayınca menajerinin bu açıklamayı yapması manidar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle