Dries Mertens'in sözleşmesindeki o madde!

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Dries Mertens'in sözleşme detayları ortaya çıktı. Yıldız futbolcu bu sezon 25 maça çıkması durumunda sözleşmesi uzayacak.

Dries Mertens'in sözleşmesindeki o madde!
Dries Mertens'in sözleşmesindeki o madde!
GİRİŞ 27.08.2022 13:44 GÜNCELLEME 27.08.2022 13:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transfer döneminde en çok konuşulan isimlerden biri Dries Mertens olmuştu. Sarı-Kırmızılı takım 35 yaşındaki Belçikalı yıldızı 1+1 yıllığına kadrosuna katmıştı.

Bu sene 4 milyon Euro alıyor

Sarı-Kırmızılı takım KAP'a yaptığı açıklamada Mertens'in yıllık maaşını açıklamıştı. Belçikalı futbolcu imza parasıyla birlikte Galatasaray'dan bu sezon için toplam 4 milyon Euro kazanacak...

Kap'a yapılan açıklama

"Profesyonel futbolcu Dries Mertens ile 1+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya 2022-2023 sezonundan net 2.900.000 Euro sezonluk ücret ile 1.100.000 Euro net imza ücreti ödenecektir."

Juventus'u istemedi

Napoli formasıyla İtalya Serie A'da 9 sezon boy gösteren ve kulübün tarihteki en golcü oyuncusu konumunda bulunan Mertens sözleşmesi bittikten sonra Juventus'tan senelik 5 milyon Euro teklif almıştı. Ancak yıldız futbolcu Napoli'ye saygısından bu teklifi kabul etmemişti.

Sözleşmesinde 25 maçlık opsiyon maddesi var

Yıldız futbolcu bu sezon 25 maça çıkması durumunda sözleşmesi aynı şartlarda uzayacak. Bu sezon şimdiden Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarında forma giyen Mertens 23 maça daha çıkarsa 1 yıl daha Galatasaray forması giyecek. Belçikalı hücumcu gelecek yılda 2.9 milyon Euro kazanacak. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Haso 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki football moda olmus bize artiste degil top kosturan gerekiyor
    Cevapla
  • Gurbetci1905 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadas fener bjk hatta basaksehir bile Dünya kadar oyuncu aldi Öyle bir imaj olusturuluyorki sanki en pahali oyucu Mertenzmis gibi.sirf futbolcu üzerinde baskiolusturulup olasi bi kac kötü sonucta algi olusturmak icin. bu haberlerin yapilmasini kim istiyor cok iyi biliyor Galatasaray taraftari..
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam formuna geldimi yikar gecer
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadar oynarsa zaten madde olmasa da uzatılır zaten
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl gizli kağıdın arkasına mı yazmışlar yoksa lazer tutunca falan mı görünüyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle