Nantes, Cicaldau'nun peşinde!

Nantes’ın hem orta sahanın merkezinde hem de 10 numara pozisyonunda oynayabilen Cicaldau için Galatasaray ile resmi görüşmelere başladığı belirtildi.

Nantes, Cicaldau'nun peşinde!
Nantes, Cicaldau'nun peşinde!
GİRİŞ 26.08.2022 10:30 GÜNCELLEME 26.08.2022 19:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Nantes’ın hedefi bu kez Cicaldau. Fransız ekibi, Aslan’ın forveti Mostafa Mohamed’i satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. L’Equipe’te yer alan habere göre Nantes’ın yeni hedefi Alexandru Cicaldau. Sarı-Yeşilli ekibin transfer dönemi bitene kadar en az 3 takviye daha yapmak istediği belirtildi.

Haberde, Nantes’ın hem orta sahanın merkezinde hem de 10 numara pozisyonunda oynayabilen Rumen oyuncu için Galatasaray ile resmi görüşmelere başladığı belirtildi.

Okan Buruk'un gözüne girmeyi başaramadı

Galatasaray'ın son yıllarda yaptığı en büyük yatırımlardan biri olan 25 yaşındaki oyuncu, yeni hocası Okan Buruk'un gözüne girmeyi başaramadı. Sarı-Kırmızılılar, Romanya Milli Takımı'nda da düzenli oynayan genç oyuncunun bonservisi için Craiova'ya geçen yaz tam 6.5 milyon Euro ödedi. Sezonun büyük bölümünde forma giyen, ancak beklentilerin altında kalan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon ligin ilk iki haftasındaki Antalyaspor ve Giresunspor maçlarında kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cicaldau, geçtiğimiz sezon 40 maçta 5 gol, 4 asistle oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • hayret birşey 1 yıl önce Şikayet Et
    müthiş topçu haksızlık ediliyor. hep böyle gelen yönetimler bir önceki yönetim kimi aldıysa iyi kötü fark etmez hemen gönderir hemen bu adam uefa maçlarında kötümüydü korona olduktan sonra performansı düştü yerin dibine sokulacak bir adam değil
    Cevapla
  • Yaren 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi 650 bin eur verirlerse iyi.
    Cevapla
  • Deluvanlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir futbolcu. Adana Demirspor, Antalyaspor, Beşiktaş gibi takımların futbolcusu.
    Cevapla
  • akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke satmasalar geçen sezon zaten bütün takım kötüydü. Orta sahaya Gedson tarzı bir oyuncu alınmaması bütün oyun dengesini bozdu. İddia ediyorum geçen seneki Berkan ve Taylan'da dahil olmak üzere hepsi çok iyi oyunculardı. Tabi her gelen teknik direktör yeni kadro kurmak istiyor bence bütün problem buradan kaynaklanıyor. Takım 10 numara arıyor oynat işte bu adamı ama olmaz yeni oyuncu alacak.
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray saçha boeyi yollamayı düşünüyordu boeyi oynattılar bonservis değeri arttı takıma katkı sağlamaya başladı aynı şekilde cicaoldauya forma şansı verseler cicaoldanunda katkısı artar 6.5 milyon euroya alınan futbolçu ucuza gitmemiş olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle