İtalyanlar duyurdu! Belotti'den Galatasaray kararı

Galatasaray'ın transferde bir numaralı hedefi olan İtalyan forvet Andrea Belotti geleceğiyle ilgili kararını verdi.

GİRİŞ 19.08.2022 10:17 GÜNCELLEME 20.08.2022 00:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son günlerin en gözde ismi olan Andrea Belotti'nin transferi, sarı-kırmızılı kulübün ana gündeminde yer alıyordu.

Mertens ve Seferovic dışında bir forvet daha isteyen sarı-kırmızılılar, Belotti transferini bitirmek için tüm yolları denemişti.

BELOTTI KARARINI VERDİ

Galatasaray, İtalyan forvete son olarak 4.5 milyon Euro maaş ve imza parası teklif etmişti. Bu gelişmenin ardından Andrea Belotti, geleceğiyle ilgili kararını verdi...

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın paylaştığı bilgiye göre Belotti, Galatasaray'ın teklifi maddi olarak daha iyi olmasına rağmen Jose Mourinho'ya söz verdiği için sarı-kırmızılıların teklifini reddetti.

ROMA, BELOTTI'YE YER AÇACAK

Justin Kluivert'ı Fulham'a, Eldor Shomurodov'u Bologna'ya ve Afena-Gyan'ı da Cremonese'ye göndermek üzere olan İtalyan ekibi böylece Belotti'ye yer açacak.

2015 yılından bu yana İtalya'da Torino forması giyen 28 yaşındaki golcü sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmıştı. Belotti, Geçtiğimiz sezon 23 maçta, 8 gol ve 1 asistlik performansa imza atmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Umudu Yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten fb bu sezon şampiyondur başkanlari gemileri yakti gelecek yilin yatirimini yapin daha akillica olur
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gelmiyor zoralamanın ne anlamı var herzamaki halimiz birine takılı kalıyoruz başka kimse yok gibi
    Cevapla
  • derya 1 yıl önce Şikayet Et
    gelmediği iyi oldu. o paraya daha genç ve diri birisi bulunur. bu arada galatasaray roma dan çok daha büyük bir kulüptür tıpkı İstanbul un Roma dan daha görkemli olması gibi.
    Cevapla
  • Muhammed Emin Savaş 1 yıl önce Şikayet Et
    4.5 artı imza ücretini kabul etmeyen bir oyuncuyu transfer etmek zor Beloti için ödeyeceğiniz parayla iki üç transfer yapapilirsiniz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başı hazırlık çalışması yapıp o antrenmanı almayan oyuncular uzun süre verimli olamıyor. Hazır değilse verilen paranın karşılığını alamıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle