Galatasaray'da Emre Akbaba gözden düştü

Galatasaray'da Giresunspor yenilgisi sonrası Ümraniyespor maçında bazı isimler kulübeye çekilecek.

Galatasaray'da Emre Akbaba gözden düştü
Galatasaray'da Emre Akbaba gözden düştü
GİRİŞ 15.08.2022 10:57 GÜNCELLEME 16.08.2022 00:53
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Okan Buruk, Giresunspor yenilgisi sonrasında transfere devam mesajı verirken takımda da değişikliğe gideceği öğrenildi.

48 yaşındaki çalıştırıcı, özellikle Emre Akbaba'nın verilen şansı iyi kullanamadığı görüşünde.

Buruk'un, ligin 3. haftasında HangiKredi Ümraniyespor ile oynanacak maçta Emre Akbaba yerine Mertens'i kullanmayı planladığı öğrenildi.

Emre Akbaba, Giresunspor maçına 11'de başladı. Ortaya koyduğu etkisiz oyunla eleştirilerin hedefi haline geldi. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş çeyrek fırsat bulan hemen vuruyor başta kerem ve akbaba arkadaş pas verin delirtmeyin adamı takım arkadaşı bomboş verse verir müsait ama hiç olmayacak yerden vuruyor 1 kere girer 2 kere girer 10 defa kaçar versene daha müsait arkadaşına sonra bu pas verimiyor diye arkadaşı da aynı şekilde ona atmıyor. takımda otorite yok ki Okan'dan bir halt olmaz.
    Cevapla
  • DinlenmeTesisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'dan gidene bişeyler oluyor, yıldız oluyorlar, süperstar oluyorlar ama geri dönünce hiçbirşey yapmıyorlar buna anlam veremiyorum. Emre Akbaba çöpe dönmüş, çöp dediğimiz Morutan italyada coşturmuş bu ne arkadaş ya Gs dinlenme yerimi
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeş diagne de premier ligde müthişti. döndü yine iyiydi adama pas atmıyor ki al Seferoviç geldi durum aynı topu alan kendi vuruyor. falcao ya tek pas veren ömer bayram dı ve o dönem Ömer milli takıma kadar yükselmişti. tek yaptığı santrafora pas atmaktı bunu yaptığı için yıldızlaşmıştı. çünkü gs da kimse bunu yapmıyor
    Cevapla
  • Hagi 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre akbaba 4 senedir ne halt etmişki kadroda 11de oynuyor? Hocadan umutluyum ama yok artık...
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Lig başlamadanda demiştim bu adamın yeri alanyaspor diye. Transfer bitmeden yollayın alanyaya. Daha gs ye atacağı goller var.
    Cevapla
  • Cimbom 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim bu adam zora gelmiyor olay bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle