Mertens'in forma numarasını taraftarlar seçecek

Galatasaray, resmi Fan Token partneri Socios.com ile Belçikalı futbolcu Dries Mertens’in forma numarasını taraftarlara seçtiriyor. $GAL Fan Token sahibi taraftarlar, Mertens’in forma numarasını kendileri belirleyecek.

Mertens'in forma numarasını taraftarlar seçecek
Mertens'in forma numarasını taraftarlar seçecek
GİRİŞ 12.08.2022 10:59 GÜNCELLEME 12.08.2022 10:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens’in forma numarasını taraftarlar seçecek. Napoli'de uzun süre forma giyen Mertens, Serie A'da 295 maça çıkmış ve 113 kez fileleri havalandırmış ve Maradona’yı da geçerek adını Napoli tarihine 'En fazla gol atan futbolcu' olarak yazdırmıştı. Bu sezon da Galatasaray’da taraftarları golleri ve başarılı performansı ile coşturması beklenen tecrübeli futbolcunun şimdiden hangi numarayı giyeceği merak konusu oldu.



Socios.com uygulamasını indirerek $GAL Fan Token alan taraftarlar, uygulama üzerinden yapılacak oylama ile Belçikalı futbolcunun forma numarasını belirleyecek. Taraftarların oy kullanabilmesi için sadece 1 $GAL Fan Token sahibi olması yeterli olacak oylamada, 10, 16 ve 21 forma numaraları yarışacak. Oylama 24 saat sürecek. Mertens, sezon boyunca $GAL Fan Token sahiplerinin seçtiği forma numarası ile sahaya çıkacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Mertens ile 1+1 yılık sözleşmemiz var o yüzden 10 numara kalıcı birinde olmalı 10 numara bizim için çok önemli bi numara Metin okray Hagi gibi yıldızların terletiği bie forma. bence 21 olsun
    Cevapla
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama 10 numara ağır gelir bence Sneijder den sonra o numarayı taşıyacak adam daha gelmedi Galatasaraya bence 21
    Cevapla
  • Ahmet bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    10numqra bence
    Cevapla
  • Samet 1 yıl önce Şikayet Et
    10 numara olsun
    Cevapla
  • Zagor Fırat 1 yıl önce Şikayet Et
    10 numara bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle