Okan Buruk kararını verdi! 2 isimle yollar ayrılıyor!

Avusturya'daki ikinci etap kamp çalışmasını tamamlayarak Süper Lig'e odaklanan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un isteği doğrultusunda iki isimle yollar ayrılıyor.

Okan Buruk kararını verdi! 2 isimle yollar ayrılıyor!
Okan Buruk kararını verdi! 2 isimle yollar ayrılıyor!
GİRİŞ 01.08.2022 16:15 GÜNCELLEME 01.08.2022 16:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak olan isimler de büyük önem taşıyor. Bu anlamda teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda ikinci oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor. 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fiorentina maçında şans vermediği Ömer Bayram ve Alexandru Cicaldau'yu yeni sezon planlamasında düşünmüyor. Cicaldau'nun kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelirken Ömer Bayram ile yolların karşılıklı anlaşılarak ayrılması bekleniyor. 

Alexandru Cicaldau geçtiğimiz sezonun başında Universitatea Craiova'dan Galatasaray'a 6.5 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Ömer Bayram ise 2018 yazında Akhisarspor'dan 400 bin Euro bedelle kadroya dahil edilmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Rindali.cihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Okan buruka katılıyorum çünkü ne ümer bayram nede cikildao ne luyundama ne İsmail cipe ne emre Taşdemir bunlar GS da dahi oynatmak hatadır inşallah bu sene iyi bir başlangıç yapar GS
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl çk kötü geçti, klüpteki karışıklık takımı vurdu oyuncular dip yaptı unutmayın, bu kadrodan kimseyi satmayın kiralayın. ışık vereni ocakta geri getirirsiniz sezon ortalamasına göre de sene sonunda, 6.5milyon verilen adama boş diyenin futbol bilgisi yoktur. futbolculardan nefret eden bu takımı tutmasın defolsun gitsin. çok biliyorsa gidip klup kursun çok bilenler.
    Cevapla
  • GS Lİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Takımda Bekan ve Taylanı bir koruyan mı var artık merak ediyorum
    Cevapla
  • Galatasaray sevdali 1 yıl önce Şikayet Et
    Berkan,taylan ve Ömer bayramı takımda tutmak Galatasaray a ihanettir. 3 oyuncunun da gitmesi gerekiyor.onlardan topçu olunmaz.onlarin her oynamaları demek ha karşılaşmaya eksik çıkmış demektir.
    Cevapla
  • Cimbom 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahverengi olan arkadaşa lafım. Şuan çok saçma bir yorum yaptın . Kötü giden bir takıma taraftardan isyan varsa sürekli o takım o taraftara bir yerden sonra kulak vermeli kardeşim . Göz var nizam var taylan ayağına gelen 1 tane topu hiç kendinden sektirmeden trk seferde ayağında tutup hızlıca maça organize oldu mu. 2. Lig topçuları biliyorum ben , en kötüsü taylanda ve berkana taş çıkarır
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    senin gibilerden de taraftar olmaz ama işte kovamıyoruz ki, bilmiyorsa anlamıyorsan sus ortamı germe, taraftar nefret kusmaz izler beğenmiyorsa izlemez.
    Cevapla
  • GS li 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Berkan ni hiç konuşan yok cicaldau en azından Marsilya ya attığı golle parasını çıkardı bence önce Berkan gitmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle