Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması!

Süper Lig'in son gol kralı Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo, "Açıkça söylemem gerekirse Galatasaray, ligin gol kralı ile hiç ilgilenmedi." ifadelerini kullandı.

Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması!
Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması!
GİRİŞ 24.07.2022 18:52 GÜNCELLEME 24.07.2022 18:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar ligin başlamasına 2 hafta kala, girişimlere hız verildi.

Şu ana kadar 5 oyuncuyu renklerine bağlayan Galatasaray, 6 transfer daha yapmayı düşünüyor. Teknik direktör Okan Buruk, takviye istediği bölgeleri yönetime iletti.

2 orta saha transferinin yanı sıra, stoper, kanat forvet, 10 numara ve santrfor alınması planlanıyor.

UMUT BOZOK İDDİASI ORTAYA ATILMIŞTI

Galatasaray'da forvet bölgesi için ismi geçen futbolculardan biri de Umut Bozok'tu. Spor Toto Süper Lig'in son gol kralı Umut'un tercihini Galatasaray'dan yana kullandığı iddia edilmişti.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Umut Bozok'un menajeri Galatasaray iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fotomac.com.tr'den Kemal Tamtürk'e konuşan Olivier Davo, "Umutun geleceğiyle ilgili her şey iyi gidiyor. Profesyonel bir şekilde ilerliyoruz. Geleceğine ilişkin durum yakında netleşecek. Ancak size açıkça söylemem gerekirse Galatasaray, ligin gol kralı ile hiç ilgilenmedi." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep menejerin oyunları
    Cevapla
  • kılıç ali paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Diagne'yi allayıp pullayıp tabiri caizse Galatasaray'a resmen çakan Kasımpaşa Umut Bozoktan akla hayale sığmayacak paralar istiyor... Ligin gol kralı evet ama ligin kaliteside belli o paralar etmez umut... Ayrıca Galatasaray daki forvetler ligin üstünde oyunculardı. Sorun şu ki onlar top taşıması ve oyun kurması beklenen adamlar Taylan, Berkan... Falcao gibi adam geldi o bile bişey yapamadı bu orta saha ile umut ne yapacakki o paralar verilsin..
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyice mındar oldu. Türkiye ye gelmesin.
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu para adama neler yapıyor insanı kılıktan kılığa sokuyor
    Cevapla
  • Semih 1 yıl önce Şikayet Et
    Diagne de gol kralı idi verilen parayı kabul etseydiniz ilgilenirlerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle