Galatasaray, Harit için Schalke ile anlaştı!

Galatasaray'ın on numara transferi listesinde ilk sırada yer alan Amine Harit için kulübü Schalke 04 ile her konuda anlaşıldı!

GİRİŞ 22.07.2022 09:58 GÜNCELLEME 22.07.2022 10:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın on numara transferi listesinde ilk sırada yer alan Amine Harit konusunda önemli adımlar atıldı. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcunun bonservisini almak için Schalke 04'le anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Schalke 04'le 4 milyon euroya el sıkışıldığı belirtildi.

SIRA HARİT'TE

Sarı-kırmızılılar ile Faslı oyuncu arasında pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi. Amine Harit'in Galatasaray'dan istediği yıllık ücretin 3 milyon 500 bin euro olduğu kaydedildi. Süper Lig devi oyuncuya 2 milyon 500 bin euro teklif etti ayrıca 1 milyon euro başarı bonusu önerdi. Galatasaray'da Florian Grillitsch defterinin kapanmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Avusturyalı orta sahada imza pararı sorununu aşmayaca çalıştığı kaydedildi.

SCHALKE'DEN 8 MİLYON EURO

Nantes altyapısında yetişen Amine Harit, 2017-2018 sezonu başında 8 milyon euro bedelle Schalke 04'ün yolunu tuttu. Faslı orta saha geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçirdi. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli futbolcunun Schalke 04'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

9 GOLE KATKI SAĞLADI

Amine Harit geçtiğimiz sezon Marsilya formasını 33 müsabakada giydi. Faslı oyuncu bu müsabakalarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 25 yaşındaki orta saha takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Amine Harit şu ana kadar 14 kez Fas Milli Takımı'nda oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Alex de sou 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Birakin Bu haliti maliti,dogru düzgün transfer edemediniz gitti,
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey afrikalılar her zaman sorunlu çıkıyo, en basit örneği belhanda, ama gelin görün ki sanki hiç futbolcu kalmamış gibi halen bunları almaya uğraşılıyor, umarım gelmez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tutarsa manyak yetenek Galatasaray taraftarı bunu ucurur inşAllah.
    Cevapla
  • Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    @Ali Han, sahada görürsün kim neyin imami! Biz medyadan yillardir takip ediyoruz. Haberdariz. Sen cay simidini ye, fazla sinirlenme, hadi.
    Cevapla
  • Rahman 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray aklı varsa harit vs uğraşmaz. Grillitsch alıp yanına gueye alsak muhteşem ortsaha olur ikili defansif ortsaha ama gerektiğinde ikiside merkez ortsaha oynar 10 numaraya oliviera yı koysak yeterli bence bu orta sahayla ligi bırak Avrupa'da ses getiririz. Ayrıca defansa Abdülkerim olmaaaaaz olmaz abi onunla ancak iyi yedek olur, Kaan ayhanda olmaz defansa. Bence aklı varsa ozan kabak ve denayer ikilisinden kursun defansı Nelsonu da satsın. Yani Nelson satıp 4 veya 5 oyuncu alınacak altı üstü. Denayer ve grillitsch bonservissiz, Ozan kabak la gueye az bir bonservise getirebiliriz.
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek akıllı sensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle