Galatasaray Mustafa Muhammed'i KAP'a bildirdi!

Galatasaray, Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed'in geçici transferi için Fransız ekibi Nantes ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Galatasaray Mustafa Muhammed'i KAP'a bildirdi!
Galatasaray Mustafa Muhammed'i KAP'a bildirdi!
GİRİŞ 21.07.2022 22:53 GÜNCELLEME 21.07.2022 23:13
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Galatasaray , Mısırlı golcü Mustafa Muhamed'in geçici transferi konusunda Fransız ekibi Nantes ile anlaşmaya varıldığını resmen duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Fransa Birinci Futbol Ligi ekibi Nantes'ın geçici transfer için 250 bin avro ödeyeceği kaydedildi.

Açıklamada, Nantes'ın 15 Haziran 2023 tarihine kadar opsiyon hakkını kullanması halinde futbolcuyu net 5 milyon 750 bin Avro karşılığında transfer edebileceği belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • ALPASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhammet çok başarılı olacak, bedel çok düşük, sezon sonunda ne demek istediğimi anlarsınız. Geçen sezon Galatasaray bitikti o yüzden kendini gösteremedi.
    Cevapla
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi,,sanki PTT 1.ligine kiralık veriyor GS,,250 bin Euro...Okan buruk: Piyasa yapsın diye gönderdik..1 sene sonra Nantes: Piyasası 15-20 ml Euro oldu ,bizde 5750 ml Euro ya alıp sattık derler artık:):):)..Harika bir ticaret anlayışı var okan ve yönetimin
    Cevapla
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sekilde yıllık ücretinden kurtulunmuş oluyor, çıkış yakalayabileceği ve şuan gelmeyen teklifin yıl sonunda opsiyonda belirtildiği kadarıyla gelecek olması, son olarak cücük kadar'da olsa kiralama ücreti alınması yine bir şeydir, normalde zarar da edilebilirdi. topcu olarak fazla abartılması bir yana takım istikrarsız olunca adamın piyasasıda bitme yoluna girmişti bu şekilde önü alındı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eleştirimiz şu: Maliyeti 6 ml Euro+ 2 yıllık maaşıdır..Sen kalk 250 ( komik rakam)+. 5750 zorunlu olmayan bonservis. Piyasası 1 sene sonra en az 8-10 olduğu zaman Nantes 5750 ye alırsa ne olacak.. piyasasını düzeltsin diye gönderiyorsan bonservis ücreti ekleme.. 2. Lige topçu kiralamıyorsun 250 bin Euro ne öyle:):)Şimdi soruyorum senin gibi düşünenlere nasıl bir ticaret anlayışı bu??Eleştirimiz bundandır.. Mustafa süperstar oyuncu da demiyoz..
    Cevapla
  • Erkan dastan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mohammed fazla abartıldı.Diagne bile daha etkilydi.Yolu açık olsun.
    Cevapla
  • 2O MİLYON 1 yıl önce Şikayet Et
    Nantes opsiyonu kullanır en az 25 milyon ero ya satar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle