Galatasaray'dan golsüz prova

Galatasaray, Avusturya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında karşılaştığı Pardubice ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray'dan golsüz prova
Galatasaray'dan golsüz prova
GİRİŞ 19.07.2022 20:57 GÜNCELLEME 19.07.2022 21:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Avusturya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Çekya'nın Pardubice ekibi ile 0-0 berabere kaldı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ve Galatasaray'ın daha etkili bir görüntü sergilediği maçın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarıda as oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahada yer alan sarı-kırmızılı takımın, hücumda istediği pozisyonları bulamadığı müsabaka 0-0 berabere tamamlandı.

Galatasaray'da rahatsızlığı olan yeni transfer Abdülkerim Bardakçı ile Fernando Muslera, Sergio Oliveira, Patrick van Aanholt, Batuhan Şen, Jankat Yılmaz ve Emirhan Kayar maçın kadrosunda yer almadı.

Emin Bayram sakatlandı

Galatasaraylı futbolcu Emin Bayram, maçın hemen başında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Rakip takımdan Lupac'ın müdahalesiyle sağ bileğinden sakatlanarak oyundan alınan Emin Bayram'ın yerine 5. dakikada Metehan Baltacı oyuna dahil oldu.

Galatasaray: 0 - Pardubice: 0

Stat: Thermen

Hakemler: Alexander Harkam, Philipp Duschek, Can Çetin

Galatasaray: Okan Kocuk, Elabdellaoui (Dk. 76 Ali Turap Bülbül), Emin Bayram (Dk. 5 Metehan Baltacı), Nelsson (Dk. 76 Aytaç Kara), Kazımcan Karataş (Dk. 46 Ömer Bayram), Berkan Kutlu (Dk. 46 Taylan Antalyalı), Cicaldau (Dk. 46 Hamza Yiğit Akman), Barış Alper Yılmaz (Dk. 46 Yunus Akgün), Morutan (Dk. 46 Emre Akbaba), Emre Kılınç (Dk. 46 Kerem Aktürkoğlu), Oğulcan Çağlayan (Dk. 46 Gomis)

Pardubice: Markovic (Dk. 46 Budinsky), Rosa (Dk. 46 Svoboda), Vlcek, Toml, Helesic, Janosek (Dk, 61 Chveja), Mares (Dk. 46 Tischler), Solil (Dk. 46 Vacek), Hlavity (Dk. 46 Jaba), Lupac (Dk. 46 Sychra), Cerny (Dk. 46 Huf)

Sarı kart: Dk. 30 Cerny (Pardubice)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • küme düşmez 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk genel kurulda yönetim ibra edilmez olağanüstü seçim kararı alınır. GS. Böyle sakat yaşlı oyunculara gittiği sürece bırakın şampiyonluğu önce kayyuma kalır. sonrada bir araba satılır. kalan borçlar kongre üyelerine rücu edilir. Okan hocaya yazık olacak.
    Cevapla
  • Gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocaya olan inancım tam. Takımı toplayacak yeniden takım oyunu zevki kazandıracaktır. Yolun ince ve uzun başarılar Okan hoca
    Cevapla
  • Bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk 10 a girermi Galatasaray
    Cevapla
  • Muallim 1 yıl önce Şikayet Et
    GS yedekleriyle bile Pardubice takımını 3-0 / 4-0 gibi bir farkla yenmeliydi. Takım hazır değil. Malesef hazır gelen oyuncu da 3-4 maç sonra formdan düşüyor. Gelen oyuncu tembelleşiyor.
    Cevapla
  • Muallim 1 yıl önce Şikayet Et
    Transferlere ve takımın haline bakınca bu sene GS'nin işi zor. Diğer takımlar çok iyi transferler yapıp lige hazır hale geldi. Bizim transferler daha yolda. Köy takımlarına bile yenilir hale getirdiler cimbomu.Çok yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle