Büyük sürpriz! Galatasaray, Pjanic'in peşinde

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren ve bonservisi Barcelona'da bulunan Miralem Pjanic'i listesine aldığı iddia edildi.

Büyük sürpriz! Galatasaray, Pjanic'in peşinde
Büyük sürpriz! Galatasaray, Pjanic'in peşinde
GİRİŞ 15.07.2022 11:20 GÜNCELLEME 15.07.2022 11:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yeni sezona Okan Buruk önderliğinde hazırlanan Galatasaray , transfer konusunda da çalışmalarını hızlandırdı. Takımın orta sahadaki eksiklerini gören Dursun Özbek yönetimi, bu bölgeye yapılacak takviyeler üzerine yoğunlaştı. Ajansspor'un haberin göre; Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş 'ta kiralık olarak geçiren, bonservisi Barcelona'da olan Miralem Pjanic'i listesine dahil etti.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 26 karşılaşmada görev alan Boşnak yıldız, Türkiye'de hiç gol sevinci yaşayamazken, 4 defa takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Kariyerinde Lyon, Roma, Juventus ve Barcelona gibi dev kulüplerin bulunduğu yıldız futbolcu, şu anda Katalan ekibin yaz kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kariyeri boyunca toplam 575 maça çıkan 32 yaşındaki orta saha, 73 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 111 defa da gol pası verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Kaptan 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke gelse ama çok zor bence gelebileceğini sanmıyorum.
    Cevapla
  • Yaw he 1 yıl önce Şikayet Et
    Menajerler haber yaptırıp duruyor nolcaktı ki
    Cevapla
  • Abdulmuhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim istifa böyle futbolmu oynatılır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetim den ve okan buruktan hic birsey olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir saka gibi transfer haberi daha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle