Galatasaray'da hedef yerli matematiği nedeniyle Kaan Ayhan

Galatasaray, Kaan Ayhan için Sassuolo ile yeniden masaya oturacak. Sarı-kırmızılı ekip transferi 3-4 milyon euroya bitirmeyi planlıyor.

Galatasaray'da hedef yerli matematiği nedeniyle Kaan Ayhan
Galatasaray'da hedef yerli matematiği nedeniyle Kaan Ayhan
GİRİŞ 13.07.2022 09:40 GÜNCELLEME 13.07.2022 09:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliviera’yı kadrosuna katan Galatasaray, yabancı oyuncu kuralındaki 8+3 sınırlamasını dikkate alarak Kaan Ayhan transferinden vazgeçmedi.

İlk 11’de Abdülkerim’in yanı sıra Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ü oynatmayı düşünen sarı kırmızılılar, kaliteli bir yerli takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İLK GÖRÜŞMEDE ANLAŞAMAMIŞLARDI 

Orta saha ve forvete yabancı oyuncular alacak olan Galatasaray, yerli transferi hakkını savunma bölgesinden yana kullanacak. Bu noktada öne çıkan ilk isim ise Sassuolo’da forma giyen Kaan Ayhan oldu. Sarı kırmızılılar geçtiğimiz günlerde görüşüp anlaşmaya varamadıkları İtalyan kulübünün yöneticileriyle bu hafta içinde yeniden masaya oturacak.

Marcao’nun Sevilla’ya satışından elde edilen 15 milyon Euro sayesinde pazarlık masasına daha rahat oturacak olan Galatasaray yönetimi, 5 milyon Euro isteyen Sassuolo’yu ‘tamamını peşin ödeme’ formülü ile 3-4 milyon Euro civarında bir rakama ikna etmeyi hedefliyor.

İtalyan kulübü ile kesin anlaşma sağlandığı takdirde hemen futbolcuyla görüşmelere başlanarak Transfer bitirilecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Biran önce alınmalı
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene 300 bin verip alınmadı şimdi 4 5 milyon verip birde yalvarıyorsunuz. Bu klüplerin derhal devlete devri şart. Kimin eli kimin cebinde belli değil.
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir transfer anlamak zor! Bir yandan Trabzonspor alıyor deniyor, başka bir haberde Galatasaray...
    Cevapla