Emin Bayram: Hedefim Galatasaray kaptanı olmak

Galatasaray'ın genç futbolcusu Emin Bayram, Avusturya kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Emin Bayram: Hedefim Galatasaray kaptanı olmak
Emin Bayram: Hedefim Galatasaray kaptanı olmak
GİRİŞ 12.07.2022 12:41 GÜNCELLEME 12.07.2022 12:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın genç futbolcusu Emin Bayram, Avusturya kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boluspor'da tecrübe kazandığını belirten 19 yaşındaki stoper "Hedefim Galatasaray kaptanı olmak" dedi.

Emin Bayram'ın açıklamaları şöyle:

"Genç bir oyuncuyum. Galatasaray'da kalıcı olmak istiyorum. Kaptanlardan biri olmak istiyorum. Oyun kurulumunda, birebirlerde daha iyi olduğumu düşünüyorum. Hava toplarında da daha iyiyim. Oynadıkça gelişiyorsun. Akademideki gibi değilim. Kendimi geliştirdim."

"Hedefim kalıcı olmak"

"Marcao çok önemli oyuncuydu, ondan birçok şey öğrendim ve şimdi de Abdülkerim abiden öğreniyorum. Hedefim Galatasaray’da kalıcı olmak. Fatih hocam şans verdi ve serüvenim başladı. Hava toplarında ve birebirlerde iyi olduğumu düşünüyorum. Futbolda oynamak çok önemli, oynadıkça geliştiğimi düşünüyorum. Daha da iyi olurum inşallah."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    bir de rakibe asist yapmasan tam süper olacak
    Cevapla