Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon gol kralı olduktan sonra Lorient'e geri dönen Umut Bozok'un adı Galatasaray'la anılmaya başladı. Tecrübeli futbolcunun menajeri sarı-kırmızılı takımla ilgili iddialar ve transfer sürecine dair konuştu.

Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması
Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması
GİRİŞ 11.07.2022 03:13 GÜNCELLEME 11.07.2022 03:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Umut Bozok'un menajeri açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların durumunu yakından takip ettiği Umut Bozok hakkında menajeri çarpıcı ifadeler kullandı.

Olivier Davo, Galatasaray'la ilgili gelen soruya "Sorun yok. Galatasaray ile görüşmüyorum. Belki de sorun Türk medyasının bana ya da Umut'a hiç temas etmeden saçma sapan şeyler yazması ya da herkesle konuşmayı tercih etmesidir. Bu kadar" cevabını verdi.

"BELKİ FRANSA'DA KALIR, BELKİ BAŞKA BİR TAKIMA GEÇER"

Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair konuşan Olivier Davo, "Umut Bozok'un performasına devam etmesi gerekiyor. Doğru projeye odaklanıyoruz! Belki Fransa'da kalır, belki başka bir takıma geçer. Görmek ve beklemek zorundayız" açıklamasını yaptı.

Olivier Davo, Erden Timur ile Milano'da görüştünüz mu sorusuna ise, "Hayır, Milano'da değildim" cevabını verdi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • halili alınnn 1 yıl önce Şikayet Et
    Napcaz biz umut bozoku. Diagne var, gomis var, mustafa var, halil var. Alabiliyorlarsa halili alsınlar.
    Cevapla
  • YETERLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    napacaz biz umut bozoku, diagne ve gomis 2 katını atar onun. boşuna masraf. GALATASARAYIN KADROSU YETERLİ. BAŞKA TRANSFERE GEREK YOK.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Menejer denince duracaksın. Benim aklıma sahtekarlık, simsarlık, fırsatçılık ve üç kağıtçılıktan başka bir şey gelmiyor. Bunların 10 lafından 9 lafı yalandır. Bu da kesin öyledir.
    Cevapla
  • omer gumus 1 yıl önce Şikayet Et
    yazik menajer oynatiyo assagi yukari saga sola...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    250 euro alan adama 2 milyon isteyip aç gözlülük yaparsan böyle elinde patlar sanki bulunmaz hint kumaşı
    Cevapla