Mostafa Mohamed'in talipleri artıyor! 3 Avrupa ekibi...

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed için Reims, Toulouse ve Schalke 04'ün devrede olduğunu öne sürdü.

Mostafa Mohamed'in talipleri artıyor! 3 Avrupa ekibi...
Mostafa Mohamed'in talipleri artıyor! 3 Avrupa ekibi...
GİRİŞ 22.06.2022 19:22 GÜNCELLEME 22.06.2022 19:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a geldiği devre arasındaki ilk döneminde attığı gollerle dikkat çeken Mostafa Mohamed, geçen sezon performansında büyük düşüş yaşasa da potansiyeli nedeniyle Avrupa ekiplerini peşine takmayı başardı.

Neredeyse her ligden bir talibi bulunan en çok da ismi Fransızlarla anılan Mısırlı golcü için Foot Mercato'dan flaş bir iddia geldi.

Fransız ekipleri; Reims ve Toulouse'un yanı sıra Alman temsilcisi Schalke 04'ün de 24 yaşındaki forvetle ilgilendiği öne sürüldü. Ancak haberde, İspanyol kulüplerinin de başarılı forveti takipte olduğu belirtildi. 

Galatasaray ile 57 maçta sahaya çıkan ve 17 gol, 5 asistlik performans gösteren Mostafa Mohamed için Galatasaray'ın 1 Temmuz'a kadar vakti var.

1.5 sezonluğuna kiralanan tecrübeli oyuncu için kulübü Zamalek'e 4 milyon Dolar ödenmesi durumunda Mohamed resmen Cimbom'un futbolcusu olacak. 

Dursun Özbek ve yönetiminin de yıldız oyuncunun, Avrupa piyasasının olmasından memnun olduğu ve birkaç gün içerisinde bonservisini resmen alacakları belirtiliyor. (Fanatik)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocuk iyi bir futbolcu, malesef kötü bir GS ye gekdi. En büyük sanssizligi buydy
    Cevapla