Galatasaray'dan Pato bombası! Girişimler başlıyor

Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da ilk hedefin Alexandre Pato olduğu iddia edildi.

Galatasaray'dan Pato bombası! Girişimler başlıyor
Galatasaray'dan Pato bombası! Girişimler başlıyor
GİRİŞ 14.06.2022 18:48 GÜNCELLEME 14.06.2022 18:51
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasıyla hoca arayışlarına hız verirken, bir yandan da transfer çalışmalarıyla ilgili gaza bastı. 

Torrent'le görüşmeler başlayacak

İlk olarak takımın mevcut teknik direktörü Domenec Torrent ile yolları ayırmak isteyen ve bu doğrultuda Katalan hoca ile görüşmelere başlamaya hazırlanan Özbek, bir yandan hem yeni hoca arayışlarına hem de transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.

Özbek başkanlığında yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeyi amaçlayan Sarı-Kırmızılılar, takımdaki mevcut yıldız isimleri tutarak yapacağı yeni kaliteli takviyelerle kalitesini artırmayı hedefliyor.

Özbek yönetiminin transfer listesinde yer alan oyuncularla vakit geçirmeden temas kurduğu bilinirken, Brezilya basınından Galatasaray'ı yakından ilgilendiren bir transfer iddiası geldi.

Forvette hedef Alexandre Pato

Uol.br'de yer alan haberde Galatasaray'ın Amerikan Futbol Ligi'nde (MLS) Orlando City forması giyen Brezilyalı yıldız Alexandre Pato ile ilgilendiği iddia edildi.

Pato'nun durumu araştırılıyor

Sarı-Kırmızıların Pato'nun durumunu araştırdığı belirtilirken, Brezilyalı forvetin önümüzdeki ocak ayında kulübü ile sözleşmesinin biteceği ve temmuz ayı itibarıyla başka bir takımla kontrat imzalayabileceği kaydedildi.

Daha önce de birçok kez adı Pato ile anılan Galatasaray, 2019 yılında Brezilyalı oyuncuyu transfer etmeye çok yaklaşmış ancak görüşmeler mutlu sona bitmemişti. (Takvim)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    !bomba derken
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetimden de bir cacik olmuyacagi simdiden belli olmus oldu
    Cevapla
  • Velington 1 yıl önce Şikayet Et
    GS ile dalga geçmek için yapıyorlar bu haberi.
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşı daha gençmiş 35 i geçsin alırız. azcık daha tecrübelensin.
    Cevapla
  • Gayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sene adı geçer galiba bilet bulamıyor gelmek için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle