Oğuzhan Özyakup sürprizi! Menajeri Galatasaray'a önerdi

Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.

Oğuzhan Özyakup sürprizi! Menajeri Galatasaray'a önerdi
Oğuzhan Özyakup sürprizi! Menajeri Galatasaray'a önerdi
GİRİŞ 31.05.2022 09:26 GÜNCELLEME 31.05.2022 09:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni başkanın ve teknik direktörün kim olacağı konusundaki belirsizlik sürse de Galatasaray'da transfer temasları devam ediyor. Orta sahaya önemli takviyeler yapması beklenen Sarı-Kırmızılı ekibin gündemine sürpriz bir isim geldi.

Uzun yıllardır Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. Formdan düşen, ancak bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcu hakkındaki son karar, Sarı-Kırmızılı kulübün 11 Haziran'da gerçekleşecek olan kongresinden sonra verilecek. Özellikle geride bıraktığımız sezonda forma şansı bulmakta çok zorlanan Oğuzhan, 17 maçta sadece 819 dakika şans bulabildi ve toplamda 1 asist yaptı. Bu arada Galatasaray'a önerilen Oğuzhan'ın, Başakşehir, Karagümrük ve Hatay'la da transfer görüşmesi yaptığı gelen haberler arasında.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta son dönemlerde fazla forma şansı bulamadı, galatasarayda kadroya bile zor dahil olur, uzun süredirli oynamamış bir futbolçu takıma kısa sürede katkı sağlayamaz forma şansı bile bulamaz , sürekli forma giyebileçeği anadolu kulüplerine transfer olmalı.
    Cevapla
  • birdost 1 yıl önce Şikayet Et
    fenev alsın
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye gelebilir fatih hoca ile kendine gelir
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha aman diyelum. Bjk bu sene bizden daha iyi bir takım idi. Adam orada senelerdir yatıyor. Bırakalım yine yatmaya devam etsin
    Cevapla