Mostafa Mohamed: Bu sezonu hatırlamak istemiyoruz

Galatasaray'ın Antalyaspor maçındaki tek golünü kaydeden Mostafa Mohamed, kötü bir sezon geçirdiklerini söyledi. Mısırlı oyuncu, kendi performansından da memnun olmadığını ve yeni sezona daha iyi hazırlanmaları gerektiğini ifade etti.

Mostafa Mohamed: Bu sezonu hatırlamak istemiyoruz
Mostafa Mohamed: Bu sezonu hatırlamak istemiyoruz
GİRİŞ 20.05.2022 22:39 GÜNCELLEME 20.05.2022 22:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray, Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardında Mostafa Mohamed açıklamalarda bulundu.

90 dakikanın ardından mücadeleyi ve sezonu değerlendiren Mostafa Mohammed, "Bu sezonu unutmamız ve arkada bırakmamız lazım. Hiçbir şekilde bu sezonu hatırlamak istemiyoruz. Yeni sezona daha iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Bulunduğumuz pozisyondan memnun değiliz. Gol attığım için mutluyum." açıklamasında bulundu.

Sezonu 8 gol ve 5 asistle tamamlayan Mısırlı golcü, kendi performansıyla ilgili ise şunları söyledi:

"Kendi açımdan da değerlendirirsem performansımdan memnun değilim. Yeni sezon için daha iyi bir hazırlık ve başlangıç gerekiyor. Sakatlıklar yaşadım. Benimle aynı pozisyonda oynayan arkadaşlarım iyi performans gösterdi ve bazen şans bulamadım."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    banko ilk 11 oynamalıydı harcanıyor ne yazık ki adama pas atmıyorlar
    Cevapla