Ryan Babel: Büyük bir şeref duyuyorum!

Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, Süper Lig'in son haftasında 1-1 berabere kaldıkları Fraport TAV Antalyaspor mücadelesi sonrası konuştu.

Ryan Babel: Büyük bir şeref duyuyorum!
Ryan Babel: Büyük bir şeref duyuyorum!
GİRİŞ 20.05.2022 22:27 GÜNCELLEME 20.05.2022 22:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ryan Babel, Galatasaray'ın Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

"Galatasaray'da 100 maça çıkmak çok büyük bir şeref. Gurur duyuyorum." diyen Ryan Babel, "Bu kadar büyük takımın parçası olduğum için gururluyum. Herkese nasip olmaz 100 maç. Ben bunu başaran bir grubun içindeyim artık." dedi.

Geçirdikleri kötü sezonu da değerlendiren Hollandalı oyuncu, "Enteresan bir sezon oldu. İnsanlar şampiyonluk ve gol bekliyordu ama bazı sezonlar iyi olmuyor. Zor zamanlar geçirince de bir şeyler öğrenecek. Buradaki oyuncular da gelecek sezon için bir şeyler öğrenmiş olacak." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • refik 1 yıl önce Şikayet Et
    100 maç bir tane iyi maçın var mı? seni hangi akla hizmet oynattılar anlamadım zaten
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Performans!
    Cevapla
  • Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşşş babel
    Cevapla