Domenec Torrent'ten Emre Belözoğlu'na tebrik!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Şu anda ligde en formda takımlarından birine karşı oynadık. Antrenörleri Emre'yi tebrik ederim" dedi.

Domenec Torrent'ten Emre Belözoğlu'na tebrik!
Domenec Torrent'ten Emre Belözoğlu'na tebrik!
GİRİŞ 07.05.2022 21:42 GÜNCELLEME 07.05.2022 22:47
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 0-0 berabere kaldıkları Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Bence çok dengeli bir maçtı"

"Bence çok dengeli bir maçtı. İlk yarıda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Biraz daha üstündük. Ama ikinci yarıda da daha çok pozisyon bulduk diyebilirim."

"Emre'yi tebrik ederim"

"Şu anda ligde en formda takımlarından birine karşı oynadık. Antrenörleri Emre'yi tebrik ederim. Biraz da sakatlıklardan dolayı oyuncular konusunda doğaçlamaya gitmek durumunda kaldık. Fakat oynadıklarından ben memnunum."

"Haftaya çok zor gözüküyor"

"Haftaya çok zor gözüküyor Omar. Marcao, yavaş yavaş antrenman yapmaya başladı. Omar başlamadı, önümüzdeki hafta maçın hangi gün olduğu da önemli oynayabilmesi için."

"İstanbul'da çok mutluyum"

"İstanbul'da çok mutluyum. Daha da mutlu olduğum şey Galatasaray'da çalışmak. Ben şanslıyım çünkü twitter'a, instagram'a bakmam. İnternet'i okumam."

"1 senemiz daha var Galatasaray'da"

"1 senemiz daha var Galatasaray'da. Onun üzerine konuşmalar yaptık. İsmi Galatasaray olan çok önemli bir kulübü temsil ediyoruz burada. Kazanır, kaybedersiniz ama tutumunuz böyle olmalı."

"Muslera’ya güveniyorum"

"Ben gerçekten ona güveniyorum. Antrenörlerin de oyuncuların da iyi günleri var, daha kötü günleri var. Fernando’yu çok beğeniyorum. Muslera’ya aşığım. Inaki oynamıyor. Hak etmediği için değil. Şu an sakat. Çok büyük ihtimalle gelecek sene Barcelona’nın ikinci kalecisi olacak. Bizim önümüzdeki sene için Galatasaray’da kalecimiz Muslera. Inaki ile konuştuk, sportif bir karar değil bu dedim. Kulübün antrenörü olarak kulübün çıkarlarını gözetmem gerekiyor. Asıl kaleci o olduğu için, onunla oynamamız gerektiğini söyledik."

"Biz çalışmaya devam ediyoruz"

"Orada odaklandığımız şey daha çok yasal olarak neler yapabiliyor seçim süreci içerisinde, bunlardı. Çünkü çok çalışan bir sportif direktör. Bir oyuncu ile görüşme yapacağız zaman neyi yapıp, neyi yapmayacağını bilmesi lazım. Ona göre konuşsun. O zaten birçok oyuncu ile kontak kurdu. O çalışmayı durmadı. Her gün çalışmaya devam etti. Genel kuruldan sonra seçim o süreci içerisinde var olan kontratlar tabiki de korunacak onla ilgili değişiklik olmadığını biliyorum ama yeni bir kontrat yapabilir mi, yeni bir transfere için imza atılabilir mi onun üzerine çekinceler vardı. Çok çalışıyor. Bütün hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Dışarıdan kendimizi izole etmek durumundayız. Yeni bir başkan gelirse onunla çalışacaklar mı çalışmayacaklar mı bunu bilemem."

YORUMLAR 18
  • Mücahit Cumhur 1 yıl önce Şikayet Et
    Toroğlu noktayı koydu.Çapsızlar çapsizlarla çalışır.imparator çok çok fazla gelir bitti.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de öyle torrent çapsız yorumculara fazla geldi.
    Cevapla
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB ki olarak söylüyorum. Yorrent gönderilmemeli. Sene zımba gibi takım çıkarır sahaya. Sürekli teknik adam değiştirmekten vazgeçin
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    bURAK ELMAS tazminatını cebinden ödesin
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanındayız Torrent. Şu kadroya bile iyi kötü top oynatiyorsun. Seneye çok daha iyi olacak inşallah.
    Cevapla
  • iyi 1 yıl önce Şikayet Et
    geç taştaşını geç
    Cevapla
  • Evetb 1 yıl önce Şikayet Et
    Torrent kalmalıdır futbol iyi oyuncularla iyi oynanır bu kadro Galatasaray yakışmaz
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    mağlup olmadığı için tebrik etmiştir. çünkü herkes bilir ki başakşehir bu galatasaray'ı havada karada yenerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle