Domenec Torrent: Kulüpte her şey durdu!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu." dedi.

Domenec Torrent: Kulüpte her şey durdu!
Domenec Torrent: Kulüpte her şey durdu!
GİRİŞ 01.05.2022 23:04 GÜNCELLEME 02.05.2022 00:37
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 3-2 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Düzensiz ve maalesef diyebileceğimiz bir maç oldu"

"Düzensiz ve maalesef diyebileceğimiz bir maç oldu. 3 tane top içeri girdi, Muslera durduramadı. Bütün oyunculara hafta boyunca orta açtıklarını, kornerler ve serbest vuruşlardan ikinci topları söyledik. Üçüncü golü söylemeyeceğim, şansaydı."

"Kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur"

"Sıkıntı yok, kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve ben de bunu kabul etmek zorundayım."

"Sivasspor 1,5 kere geldi, 3 tane attı"

"Altay maçında da ilk yarı söyledim, ilk yarı 5 tane yakaladık ama atamadık. Yine aynı oldu. Sivasspor 1,5 kere geldi, 3 tane attı. Bir gün isterseniz size açıklarım. Hem içeride ve hem dışarıda kulübü nasıl bulduk... Belki o zaman anlarsınız..."

"Kulüp tamamen boş haldeydi"

"Kulüp tamamen boş haldeydi. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi... Bir anda üç tane maçımız oldu. Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1,5 ay elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız."

"Son 1 aydır çalışmak çok zor"

"Kötü durum. 'Dur' demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde...."

"Düşen bir uçakta bulduk kendimizi."

"Bu maçın ardından 'Bu idmanları ben mi yaptırdım?' diyorum. Düşen bir uçakta bulduk kendimizi. Uçağın burnunu kaldırmaya çalıştık. Biraz başarılı olduk gibi."

"Türk değiliz ama kimseden de iyi değiliz"

"Seneye transferler ne olacak, bilmiyoruz. Türk değiliz ama kimseden de iyi değiliz. Bu tarz çalışmaya alışık değiliz. Bizim için zor oluyor."

"Türkiye'de sen baskı yapmalısın"

"Bayern Münih Barcelona, Marsilya'ya karşı oynamak çok kolay! İyi savunma yaparsın. Taraftar zaten geride oynamanı kabul eder. Kontradan gol bulmaya çalışırsın. Türkiye'de sen baskı yapmalısın, diğerleri kontra oynuyor."

"Kontratım var"

"Kontratım var, bilmiyorum kontrata saygı duyma konusunda ne düşünürsünüz?"

"Ekip olarak İstanbul'da olmaktan çok mutluyuz"

"Ekip olarak İstanbul'da olmaktan çok mutluyuz. Kontrat süresince devam etmeyi düşünüyoruz. Yeni gelen insanlarla da konuşmak lazım. Yeni proje istiyorlarsa, kabul etmek zorundayız."

"Aklımızda çok iyi oyuncular vardı"

"Aklımızda çok iyi oyuncular vardı. Kontratı biten, Türkiye'de çok tanınmayan birçok oyuncu vardı. Ama geç kaldık! Artık başka takımlarla anlaşacaklar. Galatasaray'dan sıkılmadım, durumdan sıkıldım!"

"Kulüp boştu derken, Fatih Terim'i mi, yoksa yönetimi mi kastediyorsunuz?"

 "Geldiğimde analistler yoktu, kağıtlar saçılmıştı. Rakiplerle ilgili biz kendimiz bulmaya çalıştık. Bilgisayarlar yok, programlar içinde yok, hiçbir şey yok! Akademiden iki kişi getirdik. Bu arkadaşlarla konuştuk. 9 günde 3 maça çıktık. Bilgisayarlar için özel programlar almamız lazımdı, bunlar her kulüpte olması gereken programlar. Sonra çalışmaya başladık."

"Bu tarz bir şeye alışık değilim"


"Bu tarz bir şeye alışık değilim, hiçbir Avrupalı da alışık olamaz! Türkiye'de bir günde her şey değişir diyorlar, bizim aklımız almıyor. Galatasaray'da olmaktan yorgun değilim, Galatasaray'da olmak benim için bir onur."
 

YORUMLAR 28
  • Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahane bahane hep bahane, başarısız olamadım dememek için bahanelere sığınmak kolaydır. 2. adamı alıp, 1. adam yaparsan bu baskıyı kaldıramaz. Burak Elmas ve Işıtan Gün'ün eseri bunlar. Terim'i yediler sonra da bahane bahane, başarılı olunsaydı Işıtan ekranlarda boy gösterecekti ama olmadı ne kadar güzel oldu. Türkiye'de futbol adamı Türk olmalı, ülkeyi ve sistemi tanıyan yoksa böyle bahaneler arkası sığınırsınız. Terim Gedson'u istedi ihtiyacımız yok diye Terim'i gönderip Pulgar'ı aldılar :) Ne oldu hiç
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    TERİM yapacağını yaptı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Liseliler ve terim bu kulübün yakasından düşmedikten sonra daha da adam olmaz
    Cevapla
  • sems 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam durumu anlatmış. Sanki öncesi çok güzeldi. Ha orta sırada olmuşsun ha düşmenin üzerinde. Olan bitenden ders almayan kafalar olduğu sürece giden de çok olur gelen de. HAYIRLI BAYRAMLAR.
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Feguliyi ne kadro dışı bırakıyorsunuz kulübede bedevaya otutturuyorsunuz bazı futbolcuları bu kadar enayimi oldu bu kulüp neden Arda turanı oynatmıyorsun geçen Altay maçında Arda girdi gol geldi neden cakne gibi futbolcuyu feguliyi oynatmıyorsun bu kadarmı motor çalışmıyı akılsız adam neden gençleri sürmüyorsun bu kadroyla bukadar musleranın hatası kaleyi bırakmak sen kalecisin futbolcu değil kaleyi bırakırsan elin oğlu böyle gol atar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle