Domenec Torrent: Fatih Terim'le yaşanan şeyi yaşadık

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Bütün sene boyunca hem benimle, hem de Fatih Terim'le yaşanan şeyi yaşadı takım." dedi.

Domenec Torrent: Fatih Terim'le yaşanan şeyi yaşadık
Domenec Torrent: Fatih Terim'le yaşanan şeyi yaşadık
GİRİŞ 24.04.2022 23:06 GÜNCELLEME 25.04.2022 00:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-0 kazandıkları Altay maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Kazandık ama memnun değilim"

"Kazandık ama memnun değilim. 1 gol attık, ilk yarıda 4 gol şansımız vardı. Bütün sene boyunca hem benimle, hem de Fatih Terim'le yaşanan şeyi yaşadı takım."

"Biz de en çok gol atan Kerem Aktürkoğlu"

"Galatasaray kadar büyük bir kulüp, sıralamada bu tarz yerde olunca, bitiricilik sorunları da olabiliyor. Biz de en çok gol atan Kerem Aktürkoğlu. 9 gol attı. Trabzonspor iki üç pozisyon yakaladı ve attı, biz ise altı yedi pozisyonda sonuç alamadık."

"Türkiye’de maç 65. dakikada kopmuş oluyor"

Bir gazetecinin Türkiye’ye geldikten sonra Galatasaray’da ne değiştiği sorusu üzerine Torrent, şöyle cevap verdi:

“Öncelikle pozisyon olarak baktığımızda farklı bir oyun anlayışımız var. Galatasaray bekleri dışardan, kanatları içerden oynatıyordu. Bizim gibi çok fazla pozisyon yakalayabiliyordu. Çok fazla kontra atak vardı. İlk başta bizim de başımıza aynısı geldi. Kanatlar içeri, bekler dışarı ve bekler içerideyse de kanatlar dışarıda oynadığımız için kontra atakları biraz daha kontrol altında tutuyoruz diye düşüyorum. Türkiye’de maç 65. dakikada kopmuş oluyor. Dolayısıyla daha güçlüysen maçı bitirebilirsin diyebilirim. Ligde en fazla pozisyona 4-5 takımdan biriyiz. Çok pozisyona giriyoruz ama bitiremiyoruz. Bu sefer acı çekmeye başlıyoruz. Bugün olan şeyde buydu."

"Arda her antrenmanda çok pozitif, elinden geleni veriyor"

"Oyuncu seçmek kolay değil. Çünkü birçok kez 5 tane çok iyi antrenman çıkartan oyuncuyu kadro dışında bırakmak zorunda kaldım. Nasıl oynamak istediğimize göre listeyi dengelemeye çalışıyoruz. Kimseyle sorunum yok. Arda daha önce sakatlığıyla ilgili oynayamadı. Avrupa'da sanki onu ben oynatmıyormuşum denmiş ama gerçek bu değildi. Görüyorsunuz zaten Arda oynuyor. Her antrenmanda çok pozitif, elinden geleni veriyor."

"Fenerbahçe’ye kaybettikten sonra sezonun bittiği havası vardı"

"Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilgili bir kadro düşünmüştük. Kaleciler hariç saha oyuncusu olarak 20 futbolcu düşünüyorduk. Çünkü hak eden oyuncuyu kadro dışı istemiyorduk. Şu anda ara vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. Ara vermek durumundayız, başka bir hoca ile devam etmek isterlerse haklarıdır, bunu da kabul etmek gerekir. Fenerbahçe'ye karşı maçı kaybettikten sonra Galatasaray için artık sezon bitti, esprisi kalmadı havası vardı. Tek gerçek şu Galatasaray'ın bu sezon için herhangi bir şampiyonluğu olmayacak. Beni buraya kontratla alan kulübü de taraftarı da çok seviyorum."

Torrent 3 oyuncuyu işaret etti

"Umarım bir şansım olur da sezon öncesi dönemde onlarla çalışırız. Özellikle 3 oyuncu var, gerçekten bayılıyorum onlara. Ama şu anda Galatasaray'ın sakinleşme evresi. Eminim ki genç futbolcular benimle de olur, başkasıyla da olur, sezon öncesi dönemde fırsat bulacaklardır."

YORUMLAR 3
  • elif 2 yıl önce Şikayet Et
    alman hoca gelmezse bu takım duzelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Cevapla
  • refik 2 yıl önce Şikayet Et
    babel ve arda mı genç oyuncu önümüzdeki sezona hazırlamak için oynatıyorsun sanırım
    Cevapla
  • hamidgil 2 yıl önce Şikayet Et
    başka bir antrenör ile macera ya girmektense bu hoca ile devam etmek daha mantıklı taraftar için ilaç olan her zaman fatih terim olmuştur ama o da artık güven vermiyor okan buruk , Sergen sadece macera olur.
    Cevapla