Domenec Torrent'ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Kerem Aktürkoğlu hakkında "İnanılmaz bir oyuncu ve aynı zamanda inanılmaz bir insan." dedi.

Domenec Torrent'ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
Domenec Torrent'ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
GİRİŞ 18.04.2022 23:00 GÜNCELLEME 19.04.2022 00:39

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 2-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarı hayal kırıklığıydı"

"İlk yarı hayal kırıklığıydı. İlk yarıda gördüğümüz şey, kabul edilebilir değildi."

"Hafta içinde bu maçın önemli olduğunu konuşmuştuk"

"Hafta içinde bu maçın önemli olduğunu konuşmuştuk. Medyada Fenerbahçe maçından sonra Galatasaray için sezonun bittiğine yönelik haber ve yorumlar vardı. Ben kalan 6 maçı kazanmamız gerektiğini hatırlattım."

"Birincisi biz Galatasaray'ız"

"Birincisi biz Galatasaray'ız. En iyileriyle oynamamız gerekiyor. İkincisi de beş saha oyuncusunu dışarda bırakmak gerekiyor. Ben kesinlikle gençlere güvenen bir hocayım. Önümüzdeki sezon da devam edersem, yaz döneminde kesinlikle genç oyuncular A takımla çalışmaya başlayacak ve sezon boyunca şans yakalayacaklar. Flamengo'da 7 oyuncuyu dahil etmiştim. Barcelona'da da zaten genç oyunculara şans verme anlayışı var." 

"İlk yarıda farklı, ikinci yarıda farklı bir takımdık"

"İlk yarıda kötü oynadık. Herkes kafasına göre hareket ediyordu. Bugün bu takım Fenerbahçe'den daha fazla problem çıkardı. Daha fazla ani atak buldu. Hoca olarak böyle bir şeyi kabul edemem. İkinci yarıda ise kanatları kullandık, birçok fırsat yakaladık. Takımımızdaki problem, iki gol bulmak için çok sayıda pozisyona ihtiyacımız oluyor. Ligin en fazla pozisyon yakalayan üç takımından biriyiz ama çok az efektifiz. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık. İlk yarıda farklı, ikinci yarıda farklı bir takımdık."

Domenec Torrent, maçtan alındıktan sonra Kerem Aktürkoğlu ile arasında yaşanan diyalogla ilgili soruyu, "Hiçbir problem yok. Her hafta sonu maça çıkmak için efor sarf eden bir oyuncu. Sakatlığından dolayı yaklaşık 70 dakika oynar diye düşünmüştük. Biraz daha fazla oynadı. Fakat oyuncular arasında bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Onunla alakalı. Sakin olmasını söyledim. İnanılmaz bir oyuncu ve aynı zamanda inanılmaz bir insan. Bütün oyuncular ellerinden geleni yapmak istiyor ve kendileri gol atmak istiyor. Bazen aralarında bu tarz konuşmalar geçebiliyor. Hiçbir önemi yok. Önemli bir şey değil yani." şeklinde yanıtladı.