Domenec Torrent'in hedefi belli oldu

Galatasaray başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk'ün çalışmayı düşünmediği Domenec Torrent'in hedefi belli oldu.

Domenec Torrent'in hedefi belli oldu
Domenec Torrent'in hedefi belli oldu
GİRİŞ 18.04.2022 10:28 GÜNCELLEME 18.04.2022 10:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gözler 30 Nisan'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula çevrildi. Sarı Kırmızılılarda Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk başkanlık için yarışacak. Hamamcıoğlu ve Öztürk'ün teknik direktör Domenec Torrent ile yola devam etmesi beklenmiyor. İki başkan adayı da İspanyol teknik direktöre kapıları kapattı.

Tazminatı değil kariyerini düşünüyor

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, tazminatı değil kariyeri düşünüyor. Katalan hocanın, yeni seçilecek başkana kapsamlı bir sunum yaparak ikna etmeye çalışacağı ve gelecek sezon için başarılı olacağını öngördüğü belirtildi.

Kafasında transfer için belirlediği isimlerin alınması durumunda çok farklı olacaklarını düşünen Torrent’in bu konuda yeni başkanı ikna etmeyi planladığı bildirildi. Galatasaray’da başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu Torrent’le devam etme fikrine sıcak bakmıyor ama bir taraftan da tazminat sorunuyla karşılaşmak istemiyorlar.

YORUMLAR 9
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    napim
    Cevapla
  • Evet 2 yıl önce Şikayet Et
    Torrente iyi oyuncu kadrosu verirsen iyi oynatır futbol iyi futbolcularla oynanır
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    bu akşamki malatyaspor maçında göreceğiz. sürekli bir bahanesi var. "takımı ben kurmadım" yahu sen teknik direktör değil misin? bu takım avrupada nağmağlup gruptan çıktı. sonra ne değişti de bu kadar vasat oldular? neden kimse bunu konuşmuyor? ya yönetim de var bir sıkıntı. ki istifa edenler olmuştu yönetimden. ya da senden teknik direktör olmaz.
    Cevapla
  • genc gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Ispanyol hocanin göreve başladigi üc mac şikeli ve verilen bedeva penaltilar olmasa gs ray sondan ikinciydi dogruya dogru
    Cevapla
  • İsa 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin doğrun
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Terimin kurdugu sacm kadroyla bu kadar. Bastaa futboldan anlamayan basin, bu adama cok haksizlik yapiliyor
    Cevapla
  • Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi de iyi oyuncu idi morutan cica bak bakalım ilk maçlarda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle