İki adaydan Domenec Torrent kararı!

30 Nisan'da yapılacak seçimde adaylığını açıklayan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, Domenec Torrent'e bir tazminat ödemek istemiyor.

İki adaydan Domenec Torrent kararı!
İki adaydan Domenec Torrent kararı!
GİRİŞ 12.04.2022 09:57 GÜNCELLEME 12.04.2022 17:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olmasından sonra gözler tamamen 30 Nisan tarihinde yapılacak olan seçime çevrildi. Seçimden galip çıkacak ismin teknik direktör Domenec Torrent ile devam edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu.

Akşam'ın haberine göre; başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun bu konudaki düşünceleri netleşmeye de başladı. İki aday da Galatasaray'ın maddi durumunu ön planda tutuyor. Başkan adayları teknik direktör konusunda kararını bu kriter üzerinde verecek.

ÖNCELİK BORÇLARI İNDİRMEK

Başkan adaylarından biri olan Metin Öztürk ve ekibinin önceliği sarı-kırmızılı kulübün borcunu aşağıya düşürmek... Bu konudaki projeler konusunda çalışmalara hız verilmiş durumda. Teknik direktör konusunda ise Domenec Torrent ile tazminat ödemeden ayrılma fikri ön planda.

Bu sorun çözülemezse İspanyol çalıştırıcı ile 1 yıl daha devam etme olasılığı da gündemde. Olası ayrılık yaşanması durumunda ise Metin Öztürk'ün yerli bir teknik direktörü takımın başına getirme düşüncesi var.

TAZMİNATI 1.5 MİLYON EURO

Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu da Torrent'e bir tazminat ödemek istemiyor. Tazminat ödemeden bir ayrılık yaşanırsa Hamamcıoğlu'nun önceliği, yabancı bir antrenör. Eşref Hamamcıoğlu'nun futbol aklı Cenk Ergün olacak. Ergün, olası ayrılık ihtimaline karşı bir B planı hazırlamış durumda.

Bu konudaki çalışmalar devam ediyor. 59 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı, bu sezon 1 milyon 225 bin euro alacak. Domenec Torrent, sezon sonunda gönderilirse 1.5 milyon euro tazminat almaya hak kazanacak.

YORUMLAR 5
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak Elmas ödesin cebinden.Hangi başarı ve tecrübesine güvenerek getirdi bu hocayı.Onune gelen açık çek vererek anlaşma yapıyor.Nasıl olsa kendi cebinden çıkmıyor.
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    teknikdirektörün değişmesi lazım değişse tazminat sorunu var, ,torrentle devam edilirse yardımçı antrenör getirmeliler,yola devam edilmemesi gereken sözleşmesi biten futbolçular var yeniden kadro yapılanması lazım özellikle orta sahanın değişmesi şart , yabançı defansif ön libero,yabançı merkez orta saha lazım , takımlarında sürekli forma şansı bulmuş avrupa teçrübesi olan futbolçular şart.
    Cevapla
  • YORUMSUZ. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kolay para kazanıyorlar... yada kaybediyorlar. Takımı zarara uğramanın bir hesabı olmalı. Bu paralar sizin olsaydı .
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Çapsız başkandan tahsil edilsin
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    tazminat değil. parası her ay zamanı geldiğinde ödenir. tazminat dediğin peşin ödenir.
    Cevapla