Bafetimbi Gomis'ten derbi yorumu!

Galatasaray'ın tecrübeli ismi Bafetimbi Gomis, Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Fatih Karagümrük mücadelesi sonrası konuştu.

Bafetimbi Gomis'ten derbi yorumu!
Bafetimbi Gomis'ten derbi yorumu!
GİRİŞ 02.04.2022 22:57 GÜNCELLEME 02.04.2022 22:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0'la geçti.

Takımının ilk golünü atan Bafetimbi Gomis karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Bafetimbi Gomis, "Zor bir afta oldu, milli takımlardan dönüşler oldu. Birlikte az çalıştık. Geçen hafta da kaybetmiştik. Derbi öncesinde önemli bir galibiyet aldık." dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları dev derbi hakkında da konuşan tecrübeli golcü, "Fenerbahçe derbisi önemli ve büyük bir maç. Kadıköy'e kazanmaya gideceğiz. Derbi bayram havasında geçiyor. Bu derbi için şanslıyız. Hem Türkiye'de hem de dünyada izlenen bir maç. Oraya gidip, elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorunamı gitti paşam sizin takımlarınız pirede olamadı
    Cevapla
  • Konya 2 yıl önce Şikayet Et
    gomis penaltıda olmasa gol atamıyacan bitmişsin hiç takıma katkın yok karşındaki takım karagümrük değil fener bahçe büyük konuşma
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener zaten küçük abartma
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde bu takımı şampiyon yapa yapa 11 yıldır Türk futbolunu katlettiniz. Avrupa fatihi diyerek pireyi deve yaptınız. Diğer takımları perişan ettiniz. Sonuç olarak futbolun hali ortada... İzlenecek bir şey bırakmadınız. Sayenizde futboldan nefret ettik.
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe 11 yıl şampiyon olamayınca şike oluo size göre Galatasaray Avrupa fatihi olunca pire deve oluo size göre, en azında ülkemizi temsil ederek bi kupa kaldırsaydınız, nerden gelio bu düşmanlık hiç anlamıyom
    Cevapla