Bomba iddia: Jordi Alba hakemi tehdit etti!

İspanyol basını, Galatasaray maçında Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Jordi Alba'nın hakemi tehdit ettiğini iddia etti.

Bomba iddia: Jordi Alba hakemi tehdit etti!
Bomba iddia: Jordi Alba hakemi tehdit etti!
GİRİŞ 18.03.2022 10:17 GÜNCELLEME 18.03.2022 20:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray , UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Barcelona'yı konuk etti. Heyecan dolu ve bol aksiyonlu maçın son dakikalarında saha alanı karıştı. İspanyollar, Barcelona'nın yıldızı  Jordi Alba'nın  maçın hakemi Daniele Orsato'yu tehdit ettiğini yazdı. 

Kritik maçta dakikalar 82'yi gösterdiğinde Xavi Hernandez oyuna iki müdahalede bulundu. Aubameyang ve Pique kenara gelirken, Pique zaman geçirmeye yönelik hareketelerde bulundu. Uzak taraftan dışarı çıkan İspanyol stoper, yeniden içeri girip kale arkasına doğru yönelince tribünlerden büyük tepki geldi.

Alba taç atışını kullanmadı

Barcelona'da Alba sol kanattan kazanılan taç atışını uzun süre kullanmayınca hem saha içinden hem de tribünlerden büyük tepki geldi. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde oyun bu nedenle durakladı.

YORUMLAR 11
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İki şeyden kaçın çok yemekten ve çok konuşmaktan
    Cevapla
  • M yalpavuran 2 yıl önce Şikayet Et
    Barselonaymis ulan korkudan resmen ne yapacaklarını şaşırdılar ve böyle buyuklukmu olur asla bir Real Madrid olamazlar canı gönülden tebrikler galatasaray
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimin yıllardır yaptığını yapmış takılacak bi durum yok
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende duydum tehdidi hakem korkudan GS'ın alıştığı penaltıları veremedi
    Cevapla
  • kusursuz 2 yıl önce Şikayet Et
    ha ha ha çok komik bu espiriyi nerden buldun
    Cevapla
  • TS li 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ts li olarak galatasarayı canı gönülden destekledim kazanmasını istedim ama sonuçta barcelona kendini ispatlamış takım galatasaraya bukadarı içinde teşekkürler ülkemizi yinede mücadelesiyle iyi temsil etti inşallah daha iyisi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle