Domenec Torrent'ten tepki! "Sahada 10 kişiydik..."

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "İkinci golü gerçekten anlamıyorum ama futbol kuralları içinde. Sahada 10 kişiydik." dedi.

Domenec Torrent'ten tepki! "Sahada 10 kişiydik..."
Domenec Torrent'ten tepki! "Sahada 10 kişiydik..."
GİRİŞ 17.03.2022 23:16 GÜNCELLEME 18.03.2022 00:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona'ya 2-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'nden elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncularımla, taraftarımızla gurur duyuyorum"

"Oyuncularımla, taraftarımızla gurur duyuyorum. Taraftarımızın desteği sayesinde, beraberlik ümidiyle son dakikaya kadar oynadık."

"Saygı duymak zorundayız"

"İkinci golü gerçekten anlamıyorum ama futbol kuralları içinde. Sahada 10 kişiydik. Oyunun devam etmesine karar verdi hakem. Kurallar gereği. Saygı duymak zorundayız."

"Bence takım doğru yolda ilerliyor"

"Bence takım doğru yolda ilerliyor. Bu yolda ilerlemeye devam etmeliyiz. Oyuncuların hepsinden çok memnunum. Galatasaraylı olmanın ne demek olduğunu bilerek oynadılar hepsi."

“Gomis’le topu ileride tutmak istedik”

“Bu taktiksel bir seçimdi. Yorulduğu için bütün değişiklikleri yaptık. Özellikle Gomis ve Mustafa Muhammed için konuşuyorum. Bizim Gomis’le yapmaya çalıştığımız şey, topu ona ulaştırıp topu koruması ve sonra pozisyon üretmekti. Onun farklı bir stili var, Muhammed’in farklı bir stili var. 8. dakikada da bunu yakaladık. Sonucu alabilseydik sonrasında bunu tutmak için çabalayacaktık. İyi sonuç alsaydık dahi gibi görünecektik ama kötü sonuç alınca bu durum böyle görünebiliyor maalesef. Barcelona’da oynadığımızda Mustafa Muhammed’de başladık çünkü boşluklara koşu yapan bir oyuncu. Orada kendimizi daha iyi savunuruz diye düşünmüştük ve sonrasında Gomis’le hamle yapmak istemiştik.”

YORUMLAR 15
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    UEFA'ya itiraz edin Türk hakemlerle maç tekrar edilsin yada Ertem şener yönetsin maçı
    Cevapla
  • gül 2 yıl önce Şikayet Et
    torrentte biraz barcelonalık var son haftalarda formda olan mostafa muhammet niye ilk 11 de değil, gomis yaşı itibarıyla eski gomis değil penaltı olacakki penaltıyı kullana,patrik vanholt sakatlandı tedavisi yapılıyordu böyle bir maçta 10 kişi sahadaydık barcelona golü buldu hemen ömer bayramı oyuna alaydı rakip güçlü,morutanı maçlarda oynatmıyor bu maçta morutanı oyuna alıyor yanlış.
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayımızda torrent demiş takım doğru yolda ilerliyor kadromuz çok yetersiz ,orta sahada çok pas hataları yapılıyor , iyi bir defansif ön liberomuz yok, 10 numaramız yok, kanat forveti lazım onyekuru gibi böyle oyuncularımız yok eksikliğini takımımız hissediyor, bu kadroyla nereye ilerliyorsun, takımımızda olmaması gereken oyunçular var ,bazen galip geliyorsun ,liğde bazen mağlubiyet , bu sene şampiyonluk hedefi yok ,yenilsede torrentle yola devam ediyorlar , ilk ikiye oynasak torrentle yola devam etmezler, barcelona kadro kalitesi sayesinde kazandı ,galatasarayın orta sahası iyi değil ama iyi mücadele etti.
    Cevapla
  • Cem 2 yıl önce Şikayet Et
    Moritanya yerine Feghuli 'yi alsaydın bari uzaktan süt atardı
    Cevapla
  • ERSAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam sakat nasıl alsın kadroya hiç bakmadın herhalde
    Cevapla
  • Sakat 2 yıl önce Şikayet Et
    Saf oğlan
    Cevapla
  • Adsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Tutmussunuz bir terimde terim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle