Domenec Torrent'ten galibiyet sözleri!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Ne kadar önemli bir derbi olduğunu biliyorduk. O yüzden bizim için çok önemliydi." dedi.

Domenec Torrent'ten galibiyet sözleri!
Domenec Torrent'ten galibiyet sözleri!
GİRİŞ 14.03.2022 22:33 GÜNCELLEME 14.03.2022 23:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Bizim için önemliydi"

"Taraftarımız için ne kadar önemli bir derbi olduğunu biliyorduk. Barcelona maçı için de öyleydi. O yüzden bizim için çok önemliydi."

"Takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum"

"Takım arkadaşları kadar Kerem de çok iyi oynuyor. Her zaman gol atanlar biraz daha öne çıkıyorlar ama takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum."

"Kerem hala genç bir oyuncu"

"Kerem hala genç bir oyuncu ve kendini geliştirmeye çalışıyor. Onunla sürekli konuşuyoruz. Çok mütevazı bir oyuncu."

"Barcelona'ya karşı çok büyük bir efor verdik"

Yorucu bir yolculuk oldu. Barcelona'ya karşı çok büyük bir efor verdik, bugün Beşiktaş'a karşı da aynısı gerekti. Önümüzdeki günlerde de kendimize gelmemiz ve çok iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor ki Barcelona maçında tam gücümüzle mücadele edebilelim."

“Bayern’le gittiğimizde 3 yemiştik, City’le de kaybetmiştik”

“Oyuncuların kendilerini geliştirmesi için odaklanması gereken konular bunlar. Takım ufak adımlarla gelişmeye devam etti. Konyaspor maçında hata yaptık. Pulgar top çıkışında geri çekilip yardımcı olmaya çalışıyordu ve 3 stoper oynuyormuş gibi göründü. Pulgar ve Taylan’ın oynadığı dönemde aralarında çok boşluk oluyordu. Biz Konya’da ikinci yarıda biraz daha iyi oynadık. Pulgar’la alakalı bir durum değil bu, kim oynarsa onunla alakalı. 5-6 kişiyle hücuma çıktığınızda, top kaybı yaptığınızda Konyaspor arkadaki boşluğu iyi dolduruyordu. Ama çalışmadan hiçbir şey geliştirilemez. Oyuncuların mental olarak hazır olduğunu ve odaklandığını görüyorum. Takım olarak bunu görüyoruz. Barcelona’ya karşı çıkardığımız oyundan memnun olmak gerekiyor. Bir sonraki maçlarında Osasuna’yı 4-0 yendiler. Ben Bayern’le gittiğimde 3-0 kaybetmiştik, City’yle gittiğimizde de kaybetmiştik. Oyuncuların orada oynadığı oyunu değerli görüyoruz. Avrupa’da benim için en iyi 5 takımdan birisine karşı bu oyunu oynayınca, bunu diğer takımlara karşı da yapabileceğinizi düşünüyorsunuz.”

“Bugün tartışmasız olan şey takımın eforuydu”

“Takım zaten kendiliğinden motiveydi bu maça. Dün de biz ertelenmeyeceğini düşünüyorduk çünkü hava sakinleşmişti. Oyunculara ‘Barcelona maçına hazırlanmanın en iyi yolu, bu maçı kazanmak’ demiştim. Barcelona maçını düşünerek bu maça çıkarsanız, bu maçı kazanamazsınız. Bence gerçekten tartışmasız olan şey efordu. Bana her gün bunu gösteriyorlar. Kerem de adım adım kendisini geliştiren bir oyuncu. Açıkta oynama, pozisyon alma gibi konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bütün oyunculara özen gösteriyoruz. Şu anda onun hakkında yorum yapmak adına erken ama Avrupa’nın en büyük takımlarında forma giyebilecek potansiyelde. Biz antrenörler olarak oyuncunun topa sahip olduğu ana bakmıyoruz, topa sahip olduktan sonrasına ve antrenmanlarda ne yaptığına bakıyoruz. Ne kadar dikkat ediyor, ne kadar mütevazı ve futbol dünyasına büyük işler gösterme konusunda ne kadar istekli bunlara bakmamız gerekiyor.”

YORUMLAR 8
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Son alınan 3 galibiyet hakemler sayesinde adamı abartmayın
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı en çok eleştirenler şimdi saygı duyuyor.. Ne tuhaf
    Cevapla
  • Abdurrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabır gösterilirse başarılı olacağını düşünüyorum
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel adamsın. Futbolu biliyorsun ve mütevazi bir insansın. Sana güveniyorum.
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte işi bilen hocaya sabrın sonu adam gibi futbol. Adamcilik bu ülkedeki futbolun en büyük düşmanı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle