Domenec Torrent 'yetersiz' buldu! 7 isim yolcu

Galatasaray'ın İspanyol çalıştırıcısı Domenec Torrent'in Morutan, Cicaldau, Barış, Boey, Berkan, Halil ve Alpaslan' ı Galatasaray seviyesinde görmediği ortaya çıktı.

Domenec Torrent 'yetersiz' buldu! 7 isim yolcu
Domenec Torrent 'yetersiz' buldu! 7 isim yolcu
GİRİŞ 08.03.2022 09:43 GÜNCELLEME 08.03.2022 09:43
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Aldığı kötü skorlara rağmen yeni sezonun planlamasını yapmaya başlayan teknik direktör Domenec Torrent'in mevcut kadroyla ilgili yönetime rapor sunduğu ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre; İspanyol hocanın özellikle sezon başında Fatih Terim'in isteğiyle transfer edilen isimler konusunda şok ifadeler kullandığı belirlendi.

İddialara göre Torrent'in raporunda Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu ve Alpaslan Öztürk'ün "yetersiz" oldukları belirtildi.

Tecrübeli hocanın bu 7 futbolcu için "Galatasaray seviyesinde değiller" ifadesini kullandığı öğrenildi. Göreve geldikten sonra Morutan, Barış ve Boey'e az süreler vermeye başlayan Torrent, Alpaslan Öztürk'ü de 3 maç üst üste kadroya almamıştı.

İspanyol hocanın Cicaldau ve Berkan'ın performansından da memnun olmadığı biliniyordu. Torrent, 2-0 kaybedilen Konyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında sezon başındaki kadro planlamasına eleştirilerde bulunmuş, Bu takımı ben yapmadım. Bu kadro bana kaldı. Ne bulduysak o" ifadesini kullanarak memnuniyetsizliğini dile getirmişti.

Ancak Torrent'in beğenmediği 7 isim için 20 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesi yönetimin başını fazlasıyla ağrıtacak. Sarı-kırmızılılar'ın bu isimlerle yollarını ayırma konusunda büyük sıkıntılar yaşamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu futbolcuların en iyi şartlarda elden çıkarılması için Luis Campos'un devreye gireceği belirtiliyor.

YORUMLAR 53
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben okan hoca takımı uçurur çare odur
    Cevapla
  • çok basit 2 yıl önce Şikayet Et
    yok ya ne kolay yılmaz vural'a ver bu takımı bak ne yapıyor
    Cevapla
  • ne adam ya 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki kendi çok yeterliymiş gibi
    Cevapla
  • Wanted 2 yıl önce Şikayet Et
    su yonetim bir gitsin sira sana gelecek domanec sirani bekle o kotu oynuyor bu kotu oynuyor demekle olmuyor sen hoca isen duzeltirsin elinde 25 tane oyuncu var duzeltemiyorsan kendin defol git caninda cehenneme
    Cevapla
  • Asetaldehit 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da Boey Cicaldau ve Morutan kötü mü abi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle