Ryan Babel penaltı konusuna açıklık getirdi

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, Çaykur Rizespor karşısında maçı istediklerini ve üç puanı kazandıklarını söyledi.

Ryan Babel penaltı konusuna açıklık getirdi
Ryan Babel penaltı konusuna açıklık getirdi
GİRİŞ 27.02.2022 21:55 GÜNCELLEME 27.02.2022 21:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 4-2 yendiği maçta takımının ikinci golünü kaydeden Ryan Babel mücadeleyi değerlendirdi.

Galatasaray 2-1 gerideyken Bafetimbi Gomis penaltıyı kaçırmış ve daha sonra kazanılan penaltıda topun başına geçen Ryan Babel skoru 2-2'ye taşımıştı.

Maçı istediklerini ve üç puanı kazandıklarını belirten Hollandalı futbolcu, penaltı konusunda da yorum yaparak, "Söyleyeceğim şey çok uzun değil. Bu akşam biz bu maçı istedik. Buradan üç puanla ayrıldık. Bafe ile antrenmanlardan sonra her zaman penaltı çalışıyoruz. Geçen seferde de penaltıda ben bir numaraydım ama sahada değildim. İki penaltı kullandı ikisini de attı. Bafe'nin bugün öz güveni yerindeydi, daha sonra konuştuk ve benim atmamı söyledi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Hakan Günver 2 yıl önce Şikayet Et
    Antremanda bile penaltı çalışan kümede kalmak için hakemlerden destek alan takım PENALTISARAY
    Cevapla
  • kanun 2 yıl önce Şikayet Et
    gs li olarak hakem maçı bize hediye etti diyorum
    Cevapla
  • Smowiç 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan....GS liymiş. Galatasaray maçı hakemin elinden şoke söke aldı.
    Cevapla
  • veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Erman denen ajan provakatör gs nin galibiyeti sonrası sinir krizleri geçirmiştir. Gsli futbolculara hakaretler edip hedef göstermiştir. Sanki goller rizeye değil buna atılmış gibiydi.
    Cevapla
  • Babacan04 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet çakar ondan geri mi kalır. İkisi de G.S. düşmanı. Bundan 20 gün önce G.S. küme düşecek bizde trt 1 de izleriz diye göbek atıyodular. Allah tan bunların elinden bir şey gelmiyor.
    Cevapla