Luis Campos'a sürpriz talip! Geldiği gibi...

Galatasaray'da sportif danışman olarak görev yapan Luis Campos'a sürpriz bir talip çıktı. Hollanda Ligi ekibi Ajax'ta Marc Overmars'ın ayrılığı sonrasında, Portekizli futbol adamı Campos'un listeye alındığı iddia edildi.

Luis Campos'a sürpriz talip! Geldiği gibi...
Luis Campos'a sürpriz talip! Geldiği gibi...
GİRİŞ 15.02.2022 20:09 GÜNCELLEME 15.02.2022 20:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ajax'ta taciz skandalı sonrası görevine son verilen sportif direktör Marc Overmars yerine adaylardan birinin Luis Campos olduğu belirtildi.

Hollandalı spor gazetecisi Henk Spann, Ajax'ta seçeneklerden birinin Portekizli futbol adamı olduğunu söylerken, Campos ihtimalinin güçlü bir seçenek olduğunu söyledi.

Spann, açıklamasında, Campos'un sportif kariyerindeki yakaladığı başarılardan bahsederken, Mbappe, Martial, Lemar, Fabinho ve Bakayoko gibi isimleri genç yaşta keşfettiği ve transferlerinden önemli kar ettiğini vurguladı.

Hollandalı gazeteci ayrıca, Luis Campos'un gençler yanında transferde tecrübeli isimleri de tercih ettiğini, Lille'e Burak Yılmaz ve Jose Fonte gibi isimleri aldığını, bu futbolcuların bir sonraki satışta kar getirmeyeceğini bilmesine rağmen, takımda büyük başarı yakaladığını aktardı.

Gelecek sezon yapılanmasını 57 yaşındaki Campos ile yapmak isteyen Galatasaray'ın bu haber sonrası nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenmeye başladı.

YORUMLAR 4
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence burak elmasın giderayak bu tarz kararlar alması yanlış.burak elmas tekrar seçilemez.Ama kimse düşme hattına yaklaşan ve ateşten gömlek gs başkanlığınada aday olmaz.özetle gs düşmez! En geç nisanda kongre yapılıp burak gitmeli ve burak kritik rarlar almamalı.ne terimden nede buraktan bir fayda beklememeli.Gs bu çukurdan 2 senede lider çıkar.Yeterki akıllı olsunlar.
    Cevapla
  • Selim karakurt 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk li olarak gs tebrik ediyorum Avrupa'da oynuyor kardeşim her şey ortada......
    Cevapla
  • Yuu 2 yıl önce Şikayet Et
    Git son
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    gitsin! burak elmas ve diğer yöneticileri alsin ve gitsin!
    Cevapla