Luis Campos, sol beke Yuri Gorshkov'u istedi

Kulübe danışman olarak hizmet veren Luis Campos'un, yönetime bir sol bek önerisinde bulunduğu ileri sürüldü. Ruslar'ın iddiasına göre bu isim 22 yaşındaki Yuri Gorshkov.

Luis Campos, sol beke Yuri Gorshkov'u istedi
Luis Campos, sol beke Yuri Gorshkov'u istedi
GİRİŞ 15.02.2022 10:41 GÜNCELLEME 15.02.2022 10:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı kulüp için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Rus basınında yer alan haberlere göre Galatasaray Yönetimi, Krylya Sovetov'un 22 yaşındaki sol beki Yuri Gorshkov için bazı görüşmelerde bulundu.

Haberlerde Galatasaraylı yetkililerin Gorshkov'la bire bir görüştüğü, genç oyuncunun Türkiye'ye gelmek isteyip istemeyeceği hakkında sorular sorulduğu ve tarafların masadan bir mutabakatla ayrıldığı ileri sürüldü. Ancak kulüpler bazında henüz bir görüşme olmadığı, bu operasyonun Türkiye'deki sezon sonu için düşünüldüğü de haberin detayları arasında yer alıyor.

Spartak ve Lokomotiv Moskova kulüplerinin de transfer listesinde yer alan Yuri Gorskhov'u, Galatasaray'a danışman olarak hizmet vermeye başlayan Portekizli futbol adamı Luis Campos'un önerdiği belirlendi.

YORUMLAR 1
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Durun hele önce bir küme düşsün Galatasaray ondan sonra görüşün, belki genç oyuncu alt ligden bir takımda oynamak istemez ayrıca Van anholt un kapı gibi sözleşmesi var o ne olacak...
    Cevapla