Trabzonspor geri döndü! Galatasaray 90'da yıkıldı

Süper Lig'de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor müthiş bir geri dönüşe imza atarak Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor geri döndü! Galatasaray 90'da yıkıldı
Trabzonspor geri döndü! Galatasaray 90'da yıkıldı
GİRİŞ 23.01.2022 21:03 GÜNCELLEME 23.01.2022 22:07
Bu Habere 263 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması Bordo-Mavili ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Perdeyi Cicaldau açtı

Nef Stadı'ndaki müsabakanın ilk yarısında daha etkili oynayan taraf sarı-kırmızılılar oldu. Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu ile pozisyonlara giren Galatasaray, golü 31. dakikada Alexandru Cicaldau ile penaltıdan buldu. Kalan bölümde de iyi performansını sürdüren ev sahibi ekip, devre arasına 1-0 önde girdi.

Önce Bakasetas sonra Visca sahnede!

Mücadelenin ikinci yarısında pozisyonlara giren taraf konuk takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavili ekip, skora denge getirebilmek için baskı kursa da net pozisyona girmekte zorlandı. Karadeniz temsilcisi, karşılaşmanın 84. dakikasında Anastasios Bakasetas'ın golüyle 1-1 eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Edin Visca ile bir gol daha bulan bordo-mavili takım, sahadan 2-1 galip ayrıldı.



Galatasaray 4 maçtır kazanamıyor

Galibiyet hasretini 4 maça çıkaran Galatasaray 27 puanda kalırken, lider Trabzonspor puanını 54'e yükseltti. Karadeniz temsilcisi, bir maçı eksik İttifak Holding Konyaspor ile puan farkını 9'da tuttu.



Trabzonspor'un serisi 7 maça çıktı

Bordo-mavili takım, Süper Lig'deki 2 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı. Trabzonspor'un yenilmezlik serisi ise 7 maça çıktı. Bu sezonki tek yenilgisini 16. haftada Antalyaspor karşısında yaşayan bordo-mavililer, sonrasındaki 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik aldı.



Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 3 maçta da öne geçmesine rağmen karşılaşmalardan mağlup ayrıldı.

Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşacak. Trabzonspor ise sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.



GALATASARAY 1-2 TRABZONSPOR

STAT: Nef

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Bahattin Duran, Tarık Ongun

GALATASARAY: Fatih Öztürk – Boey (Dk. 88 Yedlin), Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Emre Kılınç (Dk. 88 Morutan), Cicaldau (Dk. 70 Feghouli), Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (Dk. 62 Babel)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır - Peres, Hugo, Denswil (Dk. 46 Siopis), Puchacz, Berat Özdemir (Dk. 46 Ahmetcan Kaplan), Dorukhan Toköz (Dk. 78 Yunus Mallı), Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

GOLLER: Dk. 31 (P) Cicaldau (Galatasaray) - Dk. 84 Bakasetas, Dk. 90 Visca (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Marcao, Fatih Öztürk (Galatasaray) - Uğurcan Çakır, Denswil, Peres, Yunus Mallı (Trabzonspor) 

YORUMLAR 263
  • TS'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene TS'ye yenilmek ayıp değil.
    Cevapla
  • Denizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben sezon başlamadan şampiyon Trabzon dedim..
    Cevapla
  • Ziya hoja 2 yıl önce Şikayet Et
    taraftar seneye maçları bedava izlesin diye takımı küme düşürecek başkan Teşekkürler buyuk baskan . İyi ki bu takım başkanısın elmas başkan (Gülmeyin sakın :) )
    Cevapla
  • Dervaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon spor, zayıf ve avaraj takımına dönüşen Galatasaray'a acimadı Küme düşecek gibi 1.ligde şampiyonluğun en büyük adayı ama
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın kadrosu kötü değil ki. Zaten maçın ilk yarısında bunu gördük. Sanki oyuncular paralarını alamadıkları için oynamıyorlar gibi geliyor bana. Düşünün bir takım Avrupa'da yenilgisiz gruptan çıkacak kendi liginde küme düşmemeye oynayacak. Çok garip bir durum. E ee her yıl çok sayıda gereksiz transferler yaparsanız aha işte böyle parasız kalırsınız. Öyle anlaşılıyor ki Galatasaray'daki sorun ne hoca ne de kadro parası yok, durum gayet net.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle