Torrent, Ross Barkley'i istedi!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, İngiltere Premier Ligi'nden tanıdığı, Chelsea'nin 28 yaşındaki orta sahası Ross Barkley'in transfer edilmesini istedi.

Torrent, Ross Barkley'i istedi!
Torrent, Ross Barkley'i istedi!
GİRİŞ 15.01.2022 09:16 GÜNCELLEME 15.01.2022 09:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Florya'da Fatih Terim sonrası Domenec Torrent rüzgarı esmeye devam ediyor. Transferde yol haritasını yeniden belirleyen İspanyol teknik adam, gözünü şimdiden Premier Lig'e çevirmiş durumda. Manchester City'de Guardiola ile birlikte çalışırken beğendiği oyuncuların bir listesini çıkaran 59 yaşındaki teknik adam, ilk sıraya Chelsea'nin 28 yaşındaki orta sahası Ross Barkley'yi koydu. Daha önce Aston Villa'ya kiralanan, bu sezon da forma şansı bulmakta zorlanan ve ligde sadece 5 kez görev alabilen Barkley'nin kiralanması için düğmeye basıldı. İlk temasların olumlu sonuç verdiği ve tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a gelme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Torrent bizzat görüşecek

33 kez İngiltere Milli Takımı'nın formasını da giyen Ross Barkley, futbola Everton altyapısında başladı. Genç yaşta tecrübe kazanması için Sheffield ve Leeds United'a kiralık gönderilen Barkley, geri dönüp 5 yıl boyunca Everton'da ilk 11'in vazgeçilmezi olurken, 2018'de 17 milyon Euro'ya Chelsea'nin yolunu tuttu. Orta alanda oyun kurucu ve hücuma yönelik olarak görev yapan 1.85 boyundaki Ross Barkley, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde formasını kaybettiği için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen İngiliz futbolcuyla, Torrent'in bizzat görüşeceği de gelen haberler arasında.

YORUMLAR 12
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam. Hemen başladı istekler. Başarısız olacağını tahmin ettiğinden isteklerini daha da artıracaktır.
    Cevapla
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın gençlik projesi çöp olmaz inşallah
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    morutan , cicaldau gibi isimleri iyi kitlemişler bize. gerçi takım halinde berbat oynuyoruz sezon başından beri.
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    3 büyükler transfer için artık rotayı afrika ve doğu avrupaya çevirmeli. unutun ingiliz, ispanyol, italyan ligi futbolcularını. kazancınız döviz değil TL. 3 Büyüklerin kadro değeri ortalama 50 milyon doları geçmemeli bu konuda 4 büyükler aralarında anlaşmalı.
    Cevapla
  • Dolar düşmanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tmam abi sensin
    Cevapla
  • Donsuz sülo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda terimde olmayan hersey var. Terim gençliğindekini futbol hırsını kaybettiği için başarılı olamıyor. Şuan terimde ego dönemi varolduğu için basarıda bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle