Terim tazminat istedi mi? Burak Elmas açıkladı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas yaptığı basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim'le yolların ayrılmasından bu yana iddia edilen 'tazminat' konusuna açıklık getirdi.

Terim tazminat istedi mi? Burak Elmas açıkladı
Terim tazminat istedi mi? Burak Elmas açıkladı
GİRİŞ 11.01.2022 19:20 GÜNCELLEME 11.01.2022 19:28
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Burak Elmas gündeme dair olarak yaptığı basın toplantısında Fatih Terim'le yolların ayrıldığı sıradaki süreci açıkladı.

"FATİH TERİM'İN TAZMİNAT TALEBİ OLMADI"

"Sevgili hocamızla yaptığım görüşmeyi ekip arkadaşlarım dahil, kimseye anlatmadım. Hem hocamıza duyduğum saygıdan hem de geçmişte bu tür ayrılıkların Galatasaray'a bazen yakışmaması sebebiyle bunu böyle yaptım. Birçok haber gerçeği yansıtmıyor.

Burak Elmas Galatasaray'ın yeni hocasını açıkladıBurak Elmas Galatasaray'ın yeni hocasını açıkladı


Tazminat konusunda hocamızın talebi olmadı. Kontrat ölçüsünde gerekeni yapacağımızı söyledim ama hocamız, asla böyle bir talebi olmayacağını söyledi. Yola çıkarken boş mukaveleye imza atmıştık. Birlikte olmayı bildiğiniz kadar Galatasaray'da ayrılmayı da doğru yapmanız lazım."

 

YORUMLAR 16
  • AHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    En az 30 milyon artı 2 sene maaş artı çalışmazsa bi 15 daha alir
    Cevapla
  • Hüseyin 35 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bu GS nin her işi yanlış. Elmas diye getirdiler, cam kırığı çıktı. Terime söz vermişti fos çıktı. Ama bir GS linin sözüne asla guvenilmeyecegini en iyi Terim bilmeliydi.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakiyorum herkes F. Terime suç buluyor. Takımı gençleştiren maliyetleri düşüren sadece Terim mi? Terim 6 numara için yirtdin mi gittiler adı sanı duyulmamış bir adam getirdiler. Denemedimi taylandir Aytaç tir Berkan dır olmadı yapamadılar. Forvet aldılar mı halil den başkasını becerebildiler mi? Hepsini hoca istedi tek başına aldı sanki. Evet şartlar hem yönetim hem hoca açısından iyi bir şekilde oluşmadı. Ama bu şekilde altına habersizce yardımcı aramak çok büyük hakarettir. Madem bir yola çıktın bir sezon bekleseydin ey yönetim. Vefasızlık yaparsan vefa göremezsin bakalim taraftar nasıl bir acıyla yaklaşacak bu hamlesine.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz tabi anca milli takımdan alsın
    Cevapla
  • Hakan Osmaniye 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm takımı satacakti Başkan Fatih hocayı sattı Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle