Fatih Terim sonrası Galatasaray'da 7 ayrılık daha!

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığının ardından teknik ekipte yer alan 7 isimle yollar ayrıldı.

GİRİŞ 10.01.2022 17:25 GÜNCELLEME 10.01.2022 17:37
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in dördüncü dönemi sona erdi.

Terim sonrası sarı-kırmızılılarda Necati Ateş ve Selçuk İnan'ın da görevlerine son verildi.

Aynı zamanda idari direktör Şükrü Hanedar, sportif koordinatör Fatih İbradı, medya sorumlusu Eray Sözen, Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri Müdür Yardımcısı Ender Uysal’ın da görevine son verildi.

YORUMLAR 53
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray 20 küsür şampiyonluk yaşamış, bir UEFA ve ona bağlı süper kupa, onlarca yurt içi kupa kaldırmış ve buna rağmen başarısızmış. Kim bilir başarılı olsa nasıl olacak? Parasızlıktan dolayı istenilen transferler bir türlü yapılamıyordu. Yönetimler hocaya ucuz ama kaliteli oyuncular bul diyorlardı. Hocada ucuzu tutturuyordu ama kalite ıım. Maalesef bu sorun sadece Galatasaray'a özgü değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de aynı durumdalar.
    Cevapla
  • Ön kuzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurt kocayınca! Onun bunun maskarası olurmuş. Amma! Kurt kocasada vermez avını...
    Cevapla
  • yusya 2 yıl önce Şikayet Et
    cok gec lige hqvlu atmadan fener mqcindan sonra bu yeteneksiz terimi sutlayacaktiniz, artik ancak spor yapariz lig sonuna kadar.
    Cevapla
  • Mehmet İlker YAVUZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeteneksiz mi? O kupaları senin baban mi kazandı? Yeteneksiz de klüp tarihinde en fazla şampiyonluğu kim kazandı? Hoca yeteneksiz değilde siz ekmeksiz olmayın biraz olur mu? Ayık olun Fatih Hoca eninde sonunda geri gelecek. Adana'dan selamlar.
    Cevapla
  • menjcemilşimşek 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih hocam güzel işler yaptın tebrikler başarıların kolay kolay herkese nasip olmaz ne yapalım kı hain çok senden istegim ingilterden gelen teklifleri kabul etmendir nenin hocalıgına laf sö yleyenler kıskançlıklarından söylemişlerdir galatasarayın gelecegi ne gelince galatasarayın tadı tuzu kalmamıştır ünal aysal diye biri vardı hani nerde toy başkan burak elmasa gelince toz olup kaybolacaktır
    Cevapla
  • Altay 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray çok adaletsiz bir takım bu sene Mustafa cengizin hakkını çok yediler ve çoğu taraftar ses bile çıkarmadı ama sonunda haklı haksız ortaya çıktı Galatasarayı ali koç gibi bitirdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle