Galatasaray'dan Doğan Alemdar hamlesi

Galatasaray, geçtiğimiz yaz Kayserispor'dan Fransa'nın Rennes ekibine transfer olan Doğan Alemdar'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'dan Doğan Alemdar hamlesi
Galatasaray'dan Doğan Alemdar hamlesi
GİRİŞ 02.01.2022 17:09 GÜNCELLEME 03.01.2022 09:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı ve İsmail Çipe'nin tartışılan performansı nedeniyle Galatasaray, ara transferde kadrosuna bir kaleci takviyesi yapmayı planlıyor. Yerli isimlere öncelik veren Galatasaray, Rennes forması giyen Doğan Alemdar için girişimlerine başladı. 

Fransız basınından Le Telegramme'ın haberine göre Galatasaray, Rennes'in Türk kalecisi Doğan Alemdar'ı kiralık olarak kadrosuna katabilir. Geçtiğimiz yaz 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor'dan Rennes'e transfer olan Doğan Alemdar; Alfred Gomis ve Romain Salin'in arkasında üçüncü kaleci konumunda yer alıyordu.

Galatasaray'ı transferde zorlayacak tek nokta ise Alfred Gomis'in Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması ve bu dönemde de Romain Salin'in sakatlığı ile Doğan'ın tek opsiyon haline dönüşmesi. Rennes'de diğer kalecilerin durumuna göre Doğan'ın kiralık olarak gidişine izin verilmesi beklenebilir.

YORUMLAR 5
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Adı duyulmamış takımda üçüncü kaleci. Gsde top toplar ancak fenere Beşiktaşa gitsin.
    Cevapla
  • Futbolu okuyan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizden yumurtlayarak gol yiyen varya onu niye almıyorsunuz sızdede yumurtlarda gol yer dıyemı korktunuz korkmayın baskasına yumurtlama
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklın varsa gelme sonun okan gocuk İsmail çipe gibi olur
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın adamı yedek bile olsa orada kalsın,çünkü GS'ye gelirse biter kariyeri
    Cevapla
  • Fikri 2 yıl önce Şikayet Et
    Galata saray çok adam harcadı onuda harcar
    Cevapla