Galatasaray'dan Yedlin kararı!

Sacha Boey’in dönüşü, Oğulcan’ın bu bölgede başarılı performansı sonrasında sarı kırmızılılarda ABD’li oyuncu Yedlin ile ayrılık kararı alındı.

Galatasaray'dan Yedlin kararı!
Galatasaray'dan Yedlin kararı!
GİRİŞ 02.01.2022 09:55 GÜNCELLEME 02.01.2022 22:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına takım maliyetini düşürmek ve kontenjan sorununu da ortadan kaldırmak isteyen G.Saray’da sağ tarafta büyük hareketlilik yaşanacak. Sacha Boey’in sakatlığını atlatması, Oğulcan’ın sağ bekteki başarılı performansı kontenjan ve maliyet sorunlarının çözümü adına rotanın ‘sağ bek’ pozisyonuna dönmesine neden oldu.

ABD'DEN 2 TEKLİF VAR

Oğulcan’ın çıkışı ile birlikte De Andre Yedlin artık tamamen taca çıktı. Luyindama, Babel, Assunçao ile birlikte Galatasaray’ın ayrılık kararı aldığı 4. yabancı isim ABD’li futbolcu oldu. Sezon başında da transferi, ayrılığı son gün direkten dönen Yedlin’i, Amerika MLS Ligi’nden iki kulübün istediği ifade edildi. Galatasaray ülkesine dönmesi beklenen Yedlin’in, 1.5 yıllık 1 milyon 675 bin Euro olan kontrat maliyetinden de kurtulmak istiyor.

YORUMLAR 5
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    büyüksün terimmmm tarikat kur müridin olalım
    Cevapla
  • ediz 2 yıl önce Şikayet Et
    yedlin ogulcandan daha iyi arkadas aiz futboldanmi anlamiyosunuz adam yorulmak nedir bilmiyo hala gondermeye calisiosunuz
    Cevapla
  • GS li 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu Galatasaray neden hep alırken bonservis verirken satarken bonservis kazanamıyor Tek teselli adamlara ödeyeceği maaşları artık ödememek (!) Sonra da batıyoruz … Batarsınız tabi… Adamlar para ederken talipleri varken satma (Lyundama, Martin Linnes, Belhanda … vb) sonra hepsi beleşe gitsin sonra da batıyoruz diye dert yan …
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeminle çok iyi yere parmak bastın bizim takım ne alışta ne satışta hiç iyi değil
    Cevapla
  • Combom 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim yeldine bonservis bedeli ödenmedi ama onun dışında sana katılıyorum
    Cevapla