Avrupa'nın devleri Kerem Aktüroğlu'nun peşinde!

Galatasaray'da Antalyaspor karşılaşmasında yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu'na dev kulüplerin ilgisinin olduğu iddia edildi.

GİRİŞ 27.12.2021 10:06 GÜNCELLEME 27.12.2021 23:17
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da büyük bir gelişim gösteren milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa devlerinin ilgisini çektiği belirtildi.

Kerem Aktükoğlu'na ilgi gösteren kulüpler de netleşmeye başladı. Bundesliga devi Bayern Münih ile La Liga'dan Atletico Madrid ve Barcelona'nın genç oyuncuya talip olduğu vurgulandı. Kerem Aktürkoğlu'na Roma'nın teklifte bulunmaya hazırlandığı kaydedildi.

YÖNETİM ALT LİMİT BELİRLEDİ 

UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansın ardından Avrupa devlerinin ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray yönetimi karar aldı. Sarı-kırmızılı idareciler genç oyuncu için bonservisindeki alt limiti belirledi.

15 MİLYON EURO TALEP EDİLECEK 

Başkan Burak Elmas ve idareciler, Kerem Aktürkoğlu'na gelecek tekliflerde alt limiti 15 milyon euro olarak belirledi. Sarı-kırmızılı idarecilerin bu rakamı ödemeyi kabul eden kulüplerle masaya oturacağı öğrenildi.

FATİH TERİM'İN VAZGEÇİLMEZİ 

Galatasaray'da bu sezon değişilmez isimler arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu 31 karşılaşmada forma şansı buldu. 23 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde 7 gol attı. Kerem Aktürkoğlu aynı süreçte 6 asist kaydetti.

MİLLİ TAKIM'A DAVET EDİLDİ 

Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansın ardından A Milli Futbol Takımı'na da davet edilen Kerem Aktürkoğlu, 8 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi. Genç oyuncu bu maçlarda 3 gol attı. Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

KISA SÜREDE YILDIZA DÖNÜŞTÜ 

Galatasaray’a ilk geldiği dönemde büyük takımda oynamanın sıkıntılarını yaşayan Kerem, teknik kadronun uyarıları ile futbolunda büyük gelişim gösterdi. Pas kayıplarını alt seviyeye indiren ve gol bölgesine daha çok koşu yapan Kerem, enerjisinin yanına, pas oyununa adaptasyonunu da ekleyince kısa sürede bir yıldıza dönüştü

PROFESYONEL DESTEK ALIYOR 

Antalya maçında attığı gol sonrası Harry Potter’la ilişkili bir sevinç gösterisi yapan genç oyuncunun marka yönetimi konusunda da destek aldığı belirtildi. Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

YORUMLAR 30
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Kerem için az bir fiyat
    Cevapla
  • x y z 2 yıl önce Şikayet Et
    Otuz dakikalık halı saha futbolcusu. İstediği zaman şut çeker, çalım atar, içeri girer, top kaybeder. Bu özgürlüğe sahip bir oyuncu en az 15 gol asist katkısı yapar. Buna kaç verirlerse satmak lazım.
    Cevapla
  • Şener 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir galatasaraylı olarak söylüyorum çok abartıyoruz.herşeyde olduğu gibi bundada dengemiz yok.
    Cevapla
  • Objektif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence şu an yerli hucum oyuncuları arasında en etkili isim. Doğruya doğru...
    Cevapla
  • Haha 2 yıl önce Şikayet Et
    Benide réal Madrid. leeverpool. Paris. bayer. munchen. Barcelona .inter ve juvetus istedide gitmedim boyacilig sectim D:
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle