Mostafa Mohamed: Daha iyi çalışmamız lazım

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor karşısında 6. yenilgisini yaşadı. Maçın ardından Mostafa Mohamed, "Üzüntümü anlatabilecek durumda değilim" açıklamasını yaptı.

Mostafa Mohamed: Daha iyi çalışmamız lazım
Mostafa Mohamed: Daha iyi çalışmamız lazım
GİRİŞ 21.12.2021 22:43 GÜNCELLEME 21.12.2021 22:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor maçının ardından Mostafa Mohamed, açıklamalarda bulundu.

"Çok üzgünüm" diyen Mostafa Mohamed, "Üzüntümü anlatabilecek durumda değilim. Sadece bir maç kazanmak için oynamıyoruz, şampiyonluk için oynuyoruz. Bu şekilde hazırlanıyoruz ama istemediğimiz bazı şeyler oluyor. Bu maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüm." diye konuştu.

Bundan sonra daha fazla çalışması gerektiğini belirten Mısırlı forvet, "Herhangi bir forvet bu durumda olmak istemez. Bazı fırsatları iyi değerlendiremedik. Demek ki daha iyi çalışmamız lazım. İyi çalışacağım. Biz Galatasaraylıyız. Galatasaray’ı, olması gereken yere getirmemiz gerek. Bunu kabullenemiyoruz." dedi.

YORUMLAR 2
  • Buse 2 yıl önce Şikayet Et
    Şut çekmeyi bilmiyorsunuz ya hepiniz gelmeden önce takimlarinizda guzel oynuyorsunuz bize gelince koreliyorsunuz. Bu takimin sut cekebilen insanlara ihtiyacı var.!
    Cevapla
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce kendin çalış. kalenin dibinde vuramıyorsun toplara. + Larin gibi topla dripling ve çalım gibi adam geçmeyide öğrenmen lazım.
    Cevapla