Terim takımı ayağa kaldırmak için harekete geçti!

Avrupa’yı çıkış yolu olarak gören ve Lazio karşısında başarı isteyen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları oyuncuları ayağa kaldırmak için düğmeye bastı.

Terim takımı ayağa kaldırmak için harekete geçti!
Terim takımı ayağa kaldırmak için harekete geçti!
GİRİŞ 06.12.2021 09:57 GÜNCELLEME 06.12.2021 12:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Altay’la Nef Stadı’nda 2-2 berabere kalarak, ligde lider Trabzonspor ile puan farkı 16’ya çıkan Galatasaray, Avrupa’yı çıkış yolu olarak görüyor.

Teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, ligdeki moral bozukluğunun, Avrupa arenasına yansımaması için önlemlerini erkenden almak için harekete geçti. Lazio ile hafta içinde, deplasmanda önemli bir maça çıkacak olan sarı-kırmızılılarda, Terim ve yardımcıları, oyuncuların psikolojik ve fiziksel olarak hazır hale gelebilmesi için hemen çalışmalara başladı.

UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları maçın önemine dikkat çeken teknik heyetin, futbolculara, “Düne takılarak devam edemeyiz. Hakem kararları da aleyhimize istikrarını koruyor. Bütün bunları bir kenara bırakıp, Lazio maçına odaklanmalıyız. Üzülecek vaktimiz yok. İtalya’da sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız. Bu nedenle konsantrasyonumuz üst düzeyde olmalı. UEFA Avrupa Ligi’nde dikkatimizi dağıtacak, bizi endişelendirecek veya kaygılandıracak hakem yönetimleri de yok” dedikleri öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    adam 3 yıl istedi hep 3 yıl istiyor nedenki acaba
    Cevapla
  • Kırmıziyah 2 yıl önce Şikayet Et
    Takımımızı çok merak edenler var. Politik dil böyle. Yeterki mal bulmuş mağribi gibi fırsst doğsun...
    Cevapla
  • KARADERELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim'in bundan sonra yapacağı tek şey, bir an önce takımı bırakıp gitmektir.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    ayağa düşmeyinde buna razı olanlarda var. yorumculardan birinin analizi tam size göreydi ne dedi altayı yenecekler diye düşündüm ama böyle bir oyun formatı ile oynayacaklarını hiç tahmin edemedim dedi aslında burda söylemek istediği 1970 li yıllarda doldur boşalt yöntemi gibi uzun toplar yani kısaca bir oyun formatının olmadığını taktik teknik sistemin olmadığı bir format bu format takımı ayağa kaldırmaz ayağa düşürür
    Cevapla
  • German 50. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayaga kalsın ne olaçak,sen küfür yaparken düşünseydin
    Cevapla