Lyon'dan Kerem Aktürkoğlu için dev teklif!

Fransız devi Olympique Lyon, Galatsaray ve A Milli Takım'dan gösterdiği performansla göz dolduran Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 15 milyon avroluk bir teklif yaptı.

Lyon'dan Kerem Aktürkoğlu için dev teklif!
Lyon'dan Kerem Aktürkoğlu için dev teklif!
GİRİŞ 19.11.2021 09:55 GÜNCELLEME 28.05.2022 14:21
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Haber 7 Spor Servisi

Fransız ekibi Olympique Lyon, Galatasaray'ın 23 yaşındaki genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılı kulübe teklifini sundu.

Sezon başından itibaren Kerem Aktürkoğlu'nu yakından takip eden Fransız kulübü, genç yıldız için Galatasaray'a 15 milyon avroluk resmi teklifte bulundu. Galatasaray yönetimi, Lyon'un istediği Kerem Aktürkoğlu'nu astronomik bir teklif gelmedikçe satmayacak.

Performansıyla göz dolduruyor!

Galatasaray'ın hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu bu sezon gösterdiği performansla  göz dolduruyor.

23 yaşındaki futbolcu, bu sezon 5 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Genç futbolcu özelikle Avrupa maçlarında etkili bir performans sergiledi. Kerem bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydiği 8 maçta üçer gol ve asistlik performans sergileyerek 6 gole doğrudan katkı sağladı.

Avrupa'da oynamaya sıcak bakıyor!

Lyon'un radarında olan Kerem Aktürkoğlu, Fransız ekibinde forma giymeye sıcak bakıyor.

Milli futbolcunun, Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giyme hayali kurduğu ve bu sebeple Lyon'da forma giymeyi çok istediği belirtildi.

Galatasaray sözleşme uzatmak istiyor!

Kerem Aktürkoğlu ile 2023-2024 sezonuna kadar kontratı olan Galatasaray, genç yıldızla 5 yıllık yeni bir sözleşme yapmak istiyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, senelik 900 bin lira kazanan Kerem Aktürkoğlu'na senelik 7 milyon lira teklif etti. Galatasaray, 23 yaşındaki hücum oyuncusunun sözleşmesini uzatırsa 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi koyacak.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri ise serbest kalma maddesinin 15 milyon euro olması yönünde sarı-kırmızılı kulübe talepte bulundu.

Milli Takım'da son 4 maçta 3 gol kaydetti!

Kerem Aktürkoğlu, milli formayla çıktığı son 4 maçta 3 gol kaydetti.

23 yaşındaki hücum futbolcusu, Norveç, Cebelitarık ve Karadağ karşısında birer kez fileleri havalandırdı. Letonya karşısında ise sessiz kaldı.

YORUMLAR 89
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda. 25,,30. Milyon yapar yazmışlar millet kafayı yemiş
    Cevapla
  • Samet çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanka 90 model sahine 30 bin TL istiyorlar bu normal degilmi:)
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    kerem hırslı, koşan takıma doğrudan katkısı olan başarılı genç bir oyuncu..bu yeteneğini Ronaldo gibi çalışıp geliştirirse emin olun Lyon dan daha iyi takımlarda da oynar..gönül isterki galatasarayda kalsın ve cimbomu avrupada iyi yerlere taşısın..Lyon Kerem i 15 milyon avroya alırsa emin olun 40 milyon avroya başka yere transfer eder.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence gitsin Avrupa lılar futbolculara futbol kültürü veriyor.türk futbolcular gitsin burda torpil dönüyor
    Cevapla
  • Demir 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi oyuncu daha fazla eder.
    Cevapla
  • Faruk Karaman 2 yıl önce Şikayet Et
    Lyon genç oyuncuları yetişdirip satan bir takım neden 23 yaşında,ki bir oyuncu,ya 15 milyon versin adamlar 19-21 yaş arası oyuncuları şampiyonlar liginde oynatıyor ve başarılı oluyor kerem iy oyuncu ama lyon için yeterli değil Bu arada bende galatasarylı,yım kötülemek değil ama gerçek bu bence 15 milyon veren olmaz kerem,e
    Cevapla
  • Yuksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslmsen ne konustugunun farklnda degilsin kerem ayarlda bir ftbolcuyu dlsardan otuz milyon dolara alassln onun icin bos yorum yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle