Herkes ofsayt kararını konuşuyor: Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran an

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Real Madrid'in Bayern Münih'i ağırladığı maçın 90+13. dakikasında tartışmalara sebep olan bir ofsayt pozisyonu yaşandı.

Herkes ofsayt kararını konuşuyor: Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran an
Herkes ofsayt kararını konuşuyor: Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran an
GİRİŞ 09.05.2024 10:09 GÜNCELLEME 09.05.2024 10:12
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i konuk etti. Real Madrid 88. dakikasına 1-0 yenik girdiği maçı Joselu'nun golleriyle 2-1 kazandı ve finalde Borussia Dortmund'un rakibi oldu.

Öte yandan maçın 90+13. dakikasında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Maçın 2-1 devam ettiği sırada gelişen Bayern Münih atağında Thomas Müller'in indirdiği topu Matthijs De Ligt ağlara gönderdi ancak hakem Marciniak Ofsayt kararı verdi.

Hakem Marciniak, Thomas Müller'in topu kafayla De Ligt'e indirdiği esnada ofsayt kararı verirken, gol geçerlilik kazanmadı.

YOĞUN İTİRAZLAR

Karar sonrası Matthijs De Ligt ve Thomas Müller başta olmak üzere tüm Bayern Münihliler yoğun itirazlarda bulundu ancak karar değişmedi.

DE LIGT: "YAN HAKEM BANA 'ÜZGÜNÜM, BİR HATA YAPTIM' DEDİ"

Matthijs De Ligt maç sonrası yaptığı açıklamada, "Sanırım hepimiz kuralları biliyoruz. Eğer ofsayt net değilse, oyuna devam etmek zorundasınız. Kural bu. Yaşananı utanç verici bir rezalet olarak görüyorum. Joselu'nun attığı gol de neredeyse ofsayttı ve bayrak golden sonra kalktı. Biz neden devam edemedik? Yan hakem benden özür diledi ve hata yaptığını söyledi." ifadelerini kullandı.

TUCHEL: "KURAL İHLAL EDİLDİ"

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise "Tam bir felaket. Kurallar ihlal edildi. O pozisyon sonuna kadar oynanmalıydı çünkü kural bu. Yan hakem bir hata yaptı ve orta hakem de ikinci hatayı yaptı." şeklinde konuştu.

YAN HAKEMİN POZİSYON BİTMEDEN BAYRAK KALDIRDIĞI POZİSYON:

Bayern Münih'i 2-1 mağlup eden Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'un rakibi oldu. Final maçı 1 Haziran'da Wembley Stadı'nda oynanacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ofsaytla gelen ofsaytla gider, bayern galatasaray maçında ofsayttan attıkları gole çizgi dahi çekilmedi, ilahi adalet
    Cevapla
  • B.Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Evet pozisyonu izledim hakemler hata yaptı pozisyon bittikten sonra incelenmeliydi bayern için kötü oldu.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray maçlarında da hakem sayesinde kazanmıştınız.
    Cevapla
  • ankaralı 1 hafta önce Şikayet Et
    real madrıt galatasaray maçındada sesiniz çıkmadı hakem golü vermedi ŞİMDİ CANINIZ YANINCA HAAAAAAAAA DEMEKKİ HAK YEMEYİECEKSİN ARKADAŞ ETME BULMA DÜNYASI.....
    Cevapla
  • mesut 1 hafta önce Şikayet Et
    bayern golü atana kadar cesurdu gol attı korkak oldu real bereberlik gölü atana kadar ecel terleri döktü bayern golü ofsayt değil di hakem maç uzatmalara gitmesin diye kendisine kıyak yaptı sonuç real madritin işine yaradı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle