İki Avrupa devi Berkan Kutlu için geliyor!

Galatasaray'da özellikle koşu mesafeleriyle adından söz ettiren Berkan Kutlu'yu izlemek için Inter ve Dortmund temsilcileri, milli maçlara gelecek.

İki Avrupa devi Berkan Kutlu için geliyor!
İki Avrupa devi Berkan Kutlu için geliyor!
GİRİŞ 09.11.2021 09:50 GÜNCELLEME 09.11.2021 21:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başında 4 milyon Euro gibi ciddi bir rakam karşılığında Alanyaspor'dan transfer edilen Berkan Kutlu, kısa sürede beklentileri karşılamayı başardı.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray formasıyla çıktığı her maçta mesafe limitlerini zorluyor. 12 km'den aşağı koşmayan ve birçok maçta 13 km'yi geçen Berkan, mücadelesinin yanı sıra top tekniğiyle de dikkat çekiyor.

Dortmund ve İnter izlemeye geliyor

Terim'in zaman zaman 8 numarada, son haftalarda ise 6 numarada kullandığı genç oyuncunun performansı, Avrupa devlerinin radarına girmesini sağladı. Borussia Dortmund ve Inter Milan temsilcilerinin, Türk Milli Takımı formasıyla Berkan'ı takip edecekleri öğrenildi.

Yeni ön liberoya rağmen...

Aslan'ın hocası Fatih Terim'in uzun süredir hiç vazgeçmediği ve oyundan çıkarmadığı Berkan Kutlu, yoğun tempoya rağmen istikrarlı bir grafik çizerken, aynı zamanda joker görevi üstleniyor. Ara transfer döneminde çok kaliteli bir ön libero isteyen Fatih hocanın, yeni oyuncu geldikten sonra Berkan'ı tekrar 8 numaraya çekeceği ve ondan ön tarafta daha fazla faydalanmaya çalışacağı belirtiliyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Real Madrid ve Barcelona’yı unutmuşsunuz.
    Cevapla